Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reporty

SamineX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co się może stać gdy wyśle report z przeklenstwem lub troszeczkę więcej ? Trochę mnie poniosło ze 4 razy.

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Nie chodzi o to, że ja dostanę report. Tylko jak ja wyśle report z uzasadnieniem z przekleństwami i obrazą ?

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Trybunał i tak nie działa wiec bot na to patrzy. Bana za to nie możesz dostać bo raport nie dotyczy ciebie, no chyba ze jakiś rioter by to zobaczył wtedy masz szanse wyłapać bana.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Coś w stylu : " Ten je*any sku*wysyn tutajnickdelikwenta zapie*dolił mi blue jak na midzie byłem i sku*wysyn nie gankował, szbanować ch*ja ! " ? Raczej nic nie złapiesz bo trybunał banuje tylko tych co im report poleciał.

21515.jpg

Opublikowano

Trybunał działa tak, że nie patrzy Ci na treść zgłoszonego raportu tylko patrzy za co i przydziela go do odpowiedniej kategorii, jak się temu graczowi nazbiera to wtedy dostaje jakąś tam karę, więc lepiej dać pustego reporta niż pisać bezsensowne głupoty :)

25jcw2w.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...