Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem War Rock Nexon Klient

AssasinPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, wiem temat już był, ale został zamknięty, a ja od wczoraj próbuję bezskutecznie pobrać Warrocka. Z oficjalnej strony nie mogę pobrać nie wiem dlaczego ( próbowałem na Chromie i Mozilli ). Czy posiada ktoś jakiś inny link lub poradę jak pobrać?

Z góry dziękuję i przepraszam za re.

Mateusz. 

Opublikowano

Niestety pobranie klienta ze strony WR'a to jedyna opcja. Innej nie ma. Nikt inny na neta nie wrzucił z tego co widzę.

Jakiś błąd Ci wyskakuje, czy jak to wygląda?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Tak, wiem temat już był, ale został zamknięty, a ja od wczoraj próbuję bezskutecznie pobrać Warrocka. Z oficjalnej strony nie mogę pobrać nie wiem dlaczego ( próbowałem na Chromie i Mozilli ). Czy posiada ktoś jakiś inny link lub poradę jak pobrać?

Z góry dziękuję i przepraszam za re.

Mateusz. 

dlaczego nie mozesz pobrac ? jest jakis blad ?

Opublikowano

Sprawdź w menedżerze zadań w zakładce procesy, czy nie masz uruchomionej jakiejś instalacji, możliwe, że nawet instalacji WR. Najlepiej daj ss tej zakładki. 

Opublikowano

wez wg dziwne jest to ze pobiera CI ze strony bo u mnie pobiera downloader o.O

wez sprobuj za pomoca downloadera pobrac ;)

dll

http://www.speedyshare.com/7wNEk/NexonEU-Installer.exe

skan

https://www.virustotal.com/pl/file/6a90820501809ae50ee172944914602464b244fb1c8e33f9ba0f182852dbf4c8/analysis/1406709359/

pobierz to, wrzuc gdziekolwiek, np na pulpit i odpal jako adminisstrator ;)

Opublikowano

tu kolejny problem, tak też próbowałem, niby się zainstalowało ale ani nie mogłem lokalizacji wybrać ani nic, "instalacja" trwała jakieś 10 sekund. Gdzie wam to wrzuciło?

Ok znalazłem ten Akamai netsession cośtam ale nic nie kminię...

Opublikowano

pobierz apke internet download manager i przez nia pobierz 

post-816901-0-01917100-1406731985.jpg postów!

post-816901-0-33396300-1405158820.png

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...