Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzwiek w dwóch minitorach

Namegar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam jeden monitor z głośnikami a drugi bez , chodzi mi o to żeby na tym monitorze z glosnikami dzwięk szedł z tych głośnikow a na tym drugim bez głośników z słuchawek . Jak oddzielić głos żeby dało się ustawić czy z głośników czy ze słuchawek ma isć?

Opublikowano

Wszystko robi się w konfiguracji dźwięku Windows albo panelu karty dźwiękowej. Przy dwóch dźwiękówkach możesz nawet ustalić jakie dźwięki i z jakiego programu będą odtwarzane np, film na monitorze z głośnikami a muza na słuchawkach

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Wchodzisz w panel sterowania -> dźwięk i ustawiasz domyślne urządzenie (do wszystkiego) jako to które chcesz aktualnie słuchać.

Opublikowano

Dobra tylko wykrywa mi cały czas głośniki jeżeli podłącze słuchawki to głos jest dalej na słuchawkach ale caly czas sa głośniki zaznaczone , jak wyłącze to i to to głos jest z komputera ale ciagle wykrywa głośniki.

http://scr.hu/1bab/wu5xa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...