Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolskiCraft

brodziu16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

info.png
IP SERWERA: polskicraft.yfun.pl Lub s2.yfun.pl:20302
SLOTY: 30 [będą zwiększane wraz z przybywaniem Graczy ;)]
TYP: SkyBlock
PVP: Na Określonym Terenie!
PREMIUM: Nie
NETHER: Dla Vipów/SVipów/YouTuberów
POTWORY: Tak
ZWIERZETA: Tak
WHITE LIST: Nie

admin.png
[Właściciel] Dixray

[HeadAdmin] InSpire

Szukamy Helperów!
pluginy.png
Pluginów Jest Dużo,Wszystko Jest Spolszczone i Dobrze Skonfigurowane :)
strona.png
www.polskicraft.manifo.pl
opis.png
Na Serwerze Mamy Dużo Atrakcji Min.SkyWarsy,SurvialGames,VampireZ,Labirynty,Strzelnice,DeathRuny..

Aby gra stała się Przyjemniejsza Dodaliśmy Kilka Udogodnień :) Min.Event co 20 Min Na Czacie Gdzie do wygrania jest 75 Dolarów.Kolejne udogodnienie to komenda /losuj Gdzie możemy w niej wygrać min.
- Diament
- Sztabka Żelaza
- Emerald
- RedStone
- Butelki Z Expem
- BlazeRoda - To Własnie On jest potrzebny,aby zacząć losowanie.Oczywiście każdy dostaje Kilka na Początek :)
- Jajko spawnujace Owce
- Jajko spawnujace Krowe
- Jajko spawnujace Konia
- Jajko spawnujace Swinie

Zdazylo ci sie kiedyś w złym miejscu postawic MobSpawner? U nas temu zaradzilismy,Wystarczy że klikniesz na Niego PPM,a On trafi ci do Eq.

Dodaliśmy Fajne menu wyboru MonsterSpawnera,które możecie zobaczyć pod komendą /spawner pomoc Lub /spawner list

Nie wiesz Jak Zrobić generator Cobbla? U nas temu zaradziliśmy i Dodaliśmy Stowniarki,Której crafting jest na Spawnie.

Brakło ci Kiedyś miejsca w Ekwipunku!? U nas ci to Nie Grozi bo dodaliśmy Plecaki! Oczywiście Rangi Vip/SVip Mają więcej miejsca.

Gdy Wejdziesz na Serwer Dostaniesz ksiąze z nazwą "Menu" jest to takie małe menu do podstawowych Komend i małego sklepu.

Baner:
image.png

Czasami nie wczytuje i Pisze,ze serwer jest Off,a to nie Prawda!!!

Opublikowano

Zapraszam na serwer :) Polecam miło się gra :D

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Opublikowano

Znam ten serwer ... juz kiedys mieliscie prezentacje i zostaliscie zmieszani z blotem

NADAL nie wyciagneliscie zadnych wnioskow sklep jest tak samo kijowy jaki byl wczesniej

Tak ciezko zrobic normalny przejrzysty sklep?

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

@Lavilos Po Pierwsze,Nie przypominam sobie takiej prezentacji..Moze ci sie pomylilo i to ciebie zmieszali? A po Drugie to Sklepu bardziej przejrzystego sie nie da zrobic..

Opublikowano

Ahh serdecznie przepraszam widocznie to nowa edycja a ja zrespilem sie w miejscu starego sklepu :)

Chociaz wydaje mi sie ze ten sklep mozna spokojnie skopiowac i ustawic na spawnie tzn obok spawnu zamiast "targu"

Mozna rowniez w sklepie zrobic taka droge przez srodek zeby nie trzeba bylo biegac na okolo :P

I nie rozumiem dlaczego zelazo diamenty itp sa na samym koncu sklepu zamiast na poczatku? o.O

Opublikowano

Sklep jest w ksztalcie okregu wiec teoretycznie lepiej byloby gdyby /warp sklep ustawiony byl na srodku tego okregu :P

Moze administracja powinna trocche sie zainteresowac i siedziec na serwerze?:P

Opublikowano

Siedzimy ;) Jeszcze sa sprawy W Rzeczywistości ;) Aktualnie jest nas 2 ;/ Mnie nie ma w Domu,a HeadAdmin na wakacjach wiec jestem sam :( Przemysle To z Tym sklepem ;) Calkiem dobry pomysl..

Opublikowano

Brzydka prezentacja, w oczy kuje. Nienawidzę gdy ktoś piszę co drugie słowo z wielkiej litery.

Mimo to wejdę i sprawdzę jak się gra.

Opublikowano

Brzydka prezentacja, w oczy kuje. Nienawidzę gdy ktoś piszę co drugie słowo z wielkiej litery.

Mimo to wejdę i sprawdzę jak się gra.

Wejdz i Sprawdz,A napewno sie nie zawiedziesz :D

Opublikowano

hmm vipy maja all szary gracz nic tyle w temacie pozdrawiam nie zagram

Na serwerach jestem pod nickie Karviooo

Opublikowano

Serwer ogólnie ok

Proszę o odbanowanie z tego powodu że serwer ma bugi i to nie moja wina że sie wkurzyłem na niego gdy tepałem się na spawn i spadłem nie wiadomo jak

76561198048273608.png

Opublikowano

@BloodJobs Zostałes zbanowany,za obrażanie serwera,a jesli obrazasz serwer to obrazasz tez mnie :) Nie pozwole,aby jakis 10latek obrażał moją prace..

@1361622928-U485574.pngref

Opublikowano
NETHER: Dla Vipów/SVipów/YouTuberów  

hmm pytanko mam czy  nether  tylko jest  wyłącznie dla graczy VIP? czy  zwykły gracz bez wydawania kasy może tam  wbić np co dziennie od 20 do 22 ?

czy tylko mi  przychodzi jedno na  mysli? serwer pod $$$ ? czy tez może się  mylę ??? proszę o  odp jak to w końcu jest ? czy szary gracz  tez będzie się bawił ?

Na serwerach jestem pod nickie Karviooo

Opublikowano

hmm pytanko mam czy nether tylko jest wyłącznie dla graczy VIP? czy zwykły gracz bez wydawania kasy może tam wbić np co dziennie od 20 do 22 ?

czy tylko mi przychodzi jedno na mysli? serwer pod $$$ ? czy tez może się mylę ??? proszę o odp jak to w końcu jest ? czy szary gracz tez będzie się bawił ?

Owszem,co jakiś czas jest event,w ktorym Są otwarte owe portale..I jeśli myślisz,ze serwer pod $$ To zle myslisz,kazdy blok z netheru jest do kupienia za wirtualna walute w grze...

@reff

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...