Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy na takim sprzęcie WR będzie chodził płynnie?

kowereki12112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez problemu powinien działać. Ze 100-120 FPS na 8 osób i pewnie 80 na 16, 60 na 32. Bez problemu będzie ;)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Z netem nie do końca... Jeśli jest to połączenie bezprzewodowe to mimo dużej prędkości możesz mieć lagi w grze, ponieważ takie połączenia są niestabilne (zakłócenia itp.), jeśli masz takiego neta na kablu (światłowód) to będzie działało elegancko ale jeśli bezprzewodowo to możesz się spotkać z lagami, co do ścin w grze na pewno nie będzie na tym sprzęcie, chyba że masz zamulony system. 

Opublikowano

Bez problemu powinien działać. Ze 100-120 FPS na 8 osób i pewnie 80 na 16, 60 na 32. Bez problemu będzie ;)

Jebnąłeś jak łysy warkoczem o kant kuli xD Nie da sie miec 120fps, czy nawet powyzej 60 bo:

-oko widzi w okolicach 50fps

-monitor moze ograniczac

Także bedzie dzialac w 50 fps :) czyli tak płynnie że oko nie dostrzeże różnicy gdy wartość się zwiększy.

3d8b54f471ac3645gen.png

Moja sygna:

http://img341.imageshack.us/img341/1362/betternerfireliasig.png

Kiedyś były czasy gdzie wszyscy byli równi, a teraz modek wysokość sygny 400 a dla szaraków 200 pozdro frajerzy!

Opublikowano

Jebnąłeś jak łysy warkoczem o kant kuli xD Nie da sie miec 120fps, czy nawet powyzej 60 bo:

-monitor moze ograniczac

Także bedzie dzialac w 50 fps :) czyli tak płynnie że oko nie dostrzeże różnicy gdy wartość się zwiększy.

Haha ty też dowaliłeś :D

Może oko nie widzi, ale różnica m.in. jest taka, że robisz wyższe/dłuższe buny hop'y więc jak nie wiesz to nie nie gadaj głupot..

Dawno się tak nie uśmiałem na Mpc :)

Opublikowano

Tak jak up wzyciu w tym dziale sie tyle nie usmialem ;D

Co do tematu to nie musisz sie martwic wszysciutko bedzie dzialalo ja mam 2,5 ghz i 2 gb ram i wolny net i wszystko na high i na najostrzejszych ustawieniach a mam slabszy niz ty .

post-816901-0-33396300-1405158820.png

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

Opublikowano

-monitor moze ograniczac

:huh:

Z Twojej wypowiedzi wydedukowałem, że jeśli ludzkie oko by widziało przedmioty poruszające się z prędkością 2000km/h, to szybciej się już nic nie porusza  :O  No k***a widać że na gwiazdkę dostałeś zestaw młodego Einsteina.

A jeśli już to ujmnji wypisał przypuszczenia za przeproszeniem z dupy wzięte, na stronie nexona te wymagania są wzięte z jeszcze głębszej dupy, a co do teorii tego, że gra Ci będzie chodziła max 50fps to już się nawet nie wypowiem, bo nie wiem gdzie gościu znalazł tak głęboką d*** i jeszcze takie wielkie gówno z niej wydobył  ;) 

Fakty są takie:

- Gra Ci będzie działała (chyba, że jakieś errory itp.)

- Jeśli nie masz zasyfionego systemu to nie będzie problemów ze ścinkami itp.

Opublikowano

:huh:

Z Twojej wypowiedzi wydedukowałem, że jeśli ludzkie oko by widziało przedmioty poruszające się z prędkością 2000km/h, to szybciej się już nic nie porusza  :O  No k***a widać że na gwiazdkę dostałeś zestaw młodego Einsteina.

A jeśli już to ujmnji wypisał przypuszczenia za przeproszeniem z dupy wzięte, na stronie nexona te wymagania są wzięte z jeszcze głębszej dupy, a co do teorii tego, że gra Ci będzie chodziła max 50fps to już się nawet nie wypowiem, bo nie wiem gdzie gościu znalazł tak głęboką d*** i jeszcze takie wielkie gówno z niej wydobył  ;) 

Fakty są takie:

- Gra Ci będzie działała (chyba, że jakieś errory itp.)

- Jeśli nie masz zasyfionego systemu to nie będzie problemów ze ścinkami itp.

Kolega @ JDragon zyje bardzo dobrze to opisał. Może mieć nawet 2tyś fps i tak ludzie oko nie będzie widziało różnicy. Dla ludzkiego oka 60 klatek na sekunde (fps) jest wystarczająco, a autorowi tematu tylko o to chodzi. Jest też mała różnica, mogą być fps stałe utrzymujące się np na 60fps i wtedy wszystko płynnie działa, a też fps które się zmieniają z 40-70 itd, co jest złe, bo ludzkie oko już trochę inaczej to interpretuje powód spadających FPs to najczęściej słabe taktowanie procesora lub przestarzała architektura procka. Tutaj takie mały przykład odnośnie FPS. 

http://boallen.com/fps-compare.html

@down wiem, ale się temat rozwinął :D

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Ludzie on sie nie pytal o fps pytal sie czy mu pojdzie ;D 

post-816901-0-33396300-1405158820.png

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...