Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zero reakcji po włączeniu PLAY

MasT aka TigeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otoz mam taki problem. Po sciagnieciu gry i pelnym spatchowaniu wyskoczylo mi okienko, w ktorym mam podac swoj adres e-mail i haslo. Po zalogowaniu sie gra powinna sie automatycznie wlaczyc (lub tez po wcisnieciu przycisku PLAY). Niestety u mnie po wykonaniu tych czynnosci nic sie nie dzieje. Ogladalem poradnik na youtube, w ktorym autor (przepraszam, nie pamietam nicku) pokazuje, ze nalezy zmienic godzine w komputerze, wlaczyc launchera, wylaczyc i zaaktualizowac godzine za pomoca czasu z Internetu. Niestety - te czynnosci rowniez nie pomogly. Wie ktos w czym problem ? Z gory dziekuje za odpowiedz.

Zapomnialem dodac. Po zalogowaniu i wcisnieciu przycisku PLAY dwa razy wyskakuje mi blad "WinLicense : Cannot find 'XmlLite.dll'. Please, reinstall this application

Opublikowano

@Conor29134

Pobierz:

http://files.playonlinux.com/TERA_Wine_Fix.zip

i plik z archiwum wklej do: C:/Program Files/TERA/Client/

2h na dodanie skanu ;)

___________________________________________________________________________________________

Skanu nie potrzeba, plik jest czysty i dzieki niemu gra dziala.

Ktoś tu chyba regulaminu nie czytał  ;)

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...