Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mała pomoc

sfsf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż kupiłem 5,530 NX i mam ich teraz 6,530 i mam do wyboru kupna: Red Package ( SCORPION D RED, XM8 RED, MK1S RED, PSG 1 RED ) i Practical PKG D (BERETTA D, AW50 F, ADRENALINE ) a może polecacie coś innego ? Lubie grać snajperem dlatego musi być dla niego jakaś fajna broń ( zazwyczaj gram nim na BG i wiem że tu dobrze spisywałaby się AW50F ) ale czasami mam chęć pograć innymi klasami i w tedy najczęściej na CQC. Co kupić ?

Opublikowano

Jeżeli chodzi o cqc to dla mnie spełnieniem jest posiadać m4a1 i k1 gołd po 2700 (jak pamiętam).

A BG to aw lub dsr1tc z gunsmith shop'a, tyle że nie pamiętam czy ta druga przebija szyby w pojazdach ale jest naprawdę świetna.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o cqc to dla mnie spełnieniem jest posiadać m4a1 i k1 gołd po 2700 (jak pamiętam).

A BG to aw lub dsr1tc z gunsmith shop'a, tyle że nie pamiętam czy ta druga przebija szyby w pojazdach ale jest naprawdę świetna.

dsr1tc z gunsmith nie przebija szyb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...