Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turecki serwer

Neqor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca sie tam przeniesc? Jaki tam jest poziom? Btw. czy moglby ktos pokazać jak zmienić język w tureckim cliencie na polski/angielski. Co ze spadem pingu, jest takowy? Na eune mam 35-40 pingu, na turkach podobnie? 

Opublikowano

Tak na Turkach możliwe że będziesz mieć mniej pingu. A jak zmienić jeżyk na polski?  Wchodzisz w folder lola,folder RADS ,nastepnie system i otwierasz plik locale notatnikiem i wpisujesz

Locale= pl_pl - J.polski

Locale = en_gb - Angielski

Mam nadzieje ze pomoglem jesli tak daj like :)

Opublikowano

Było już bilion takich tematów dot. pytania co dzieje się na tureckich serwerach, czy się opłaca, jak się dogadywać, wystarczy poszukać trochę, nie graj tam bo to syf a nie poziom, chciałem samemu spróbować tam przejść, grałem na koncie kolegi - uwierz mi, nie warto ;)

25jcw2w.jpg

Opublikowano

Wiesz co, nie polecem Ci tureckiego serwera, niedość, że poziom gry dobija to kontak bardzo słaby z nimi ;/

Jak nie znasz angielskiego to słabo : ] większość ogarniętych osób czyli 70% serwera zna angielski i nawet Ci przetłumaczy jeżeli poprosisz, sam poznałem kilku Turków co mi tłumaczą na PW najważniejsze kwestie. Poziom jest nieco niższy, ale gra skupia się na graniu drużynowym(teamplay). Jeżeli ktoś potrafi grać w drużynowo i pozycjonować się to bardzo szybko wyjdzie do Diamentu/Platyny. Zaraz będzie masa komentarzy że poziom tam jest zerowy, a pewnie sami po przenosinach przegrywali w Goldzie/Silverze. Mimo wszystko nie polecam, chyba że masz RP na powrót.

Opublikowano

Ping będzie spokojny co do poziomu jest słabszy lecz nie oczekuj, że bez braku skilla dojdziemy do diamentu :P. W sumie jeśli chcesz zdobyć łatwiej diament to czemu nie. Pamiętaj, że transfer jest już płatny.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Za 0 rp może się jeszcze opłacało.

Teraz płacić za to się nie opłaca.

Pozom mniej więcej nasz brąz ich Silver I/ Glod V

Ale prawda jest taka, że brąz na zawsze pozostanie brązem.

giphy.gif ­

Opublikowano

Określiłbym że coś tam się gra na platynce, wygląda to mniej więcej tak że na 5 osób trafia ci się jedna ogarnięta a reszcie musisz tłumaczyć jak dziecku co robić. Co do języka im wyżej tym lepiej z angielskim więc nie widzę problemu. Jeżeli miałeś platyne na eune do diaxa 1 ogarniesz raczej :P  ja na smurfie z silvera 4 do platyny 4 w 4 dni wbiłem więc easy jest w miarę, poza faktem że czasami samemu ich nie wykierujesz

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...