Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pomysł na MiniGre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

masz pomysł na fajną minigre własnego autorstwa??

Opisz ją poniżej i naczym ona ma polegać!

Uwaga!

każdy pomysł na minigre będzie nagradzany!!

Opublikowano

Ja mam pomysl a wiec tak:

Po rozpoczeciu gry gracze sa teleportowani na arene. Arena do gry to wielka dziura a nad ta dziura platforma ze szkla z dziurami. Gdy zaczyna sie gra gracze dostaja sniezki i rzucaja w siebie nawzajem i zadaniem wszystkich graczy jest zepchniecie innych graczy z tej platformy rzucajac w nich sniezkami. Wygrywa ten kto wytrzyma jak najdluzej i pozostanie na platformie.

Opublikowano

Ja mam coś takiego jak Labirynt Minotaura + Igrzyska Śmierci

Więc są cztery strefy w której zaczynają gracze, na środku jest punkt do którego oni mają dotrzeć, tego punktu strzegą potwory. Pierwsza trójka graczy którzy dotrą na punkt, dostaję jakiś tam zestaw i teleportuje ich na inną platformę, a tam muszą stoczyć ze sobą walkę, no i wygrywa osoba która przeżyje.

Oczywiście zestaw dostaje każdy taki sam, a potwory powinny być takie które zajmą gracza na jakąś sekundę, dwie, np. szkielet albo zombie.

55jk0m.jpg

Opublikowano

Po rozpoczeciu gry gracze sa teleportowani na arene. Arena do gry to wielka dziura a nad ta dziura platforma ze szkla z dziurami. Gdy zaczyna sie gra gracze dostaja sniezki i rzucaja w siebie nawzajem i zadaniem wszystkich graczy jest zepchniecie innych graczy z tej platformy rzucajac w nich sniezkami. Wygrywa ten kto wytrzyma jak najdluzej i pozostanie na platformie.

Więc są cztery strefy w której zaczynają gracze, na środku jest punkt do którego oni mają dotrzeć, tego punktu strzegą potwory. Pierwsza trójka graczy którzy dotrą na punkt, dostaję jakiś tam zestaw i teleportuje ich na inną platformę, a tam muszą stoczyć ze sobą walkę, no i wygrywa osoba która przeżyje.

Oczywiście zestaw dostaje każdy taki sam, a potwory powinny być takie które zajmą gracza na jakąś sekundę, dwie, np. szkielet albo zombie.

I po co mu podajecie? On chce was wykorzystać, aby stworzyć własny serwer i aby zbijać $$ -.-.

Opublikowano

I po co mu podajecie? On chce was wykorzystać, aby stworzyć własny serwer i aby zbijać $$ -.-.

prawda mam zamiar stworzyć serwer ale nie dla piniędzy lecz dla innych ludzi którzy lubią pograć na MiniGrach.

A co najlepsze graczę będą mogli na własnych wymyślonych minigrach!!! więc to chyba jakaś nowość oczywiście na serwerze będą wypisane nicki graczy którzy wymyślą taką minigre!!

Twoja minigra zostanie wykożystana na serwie. Gratuluję!. Oczywiście podeślij mi swoje dane do konta bankowego a zostanie na nie wlana kwota piniężna + twój nick zostanie wypisany obok wejścia na minigrę!

zastanowie się jeszcze nad twoją minigrą!

Uwaga im bardziej MiniGra jest opisana i rozbudowana tym lepsze nagrody!

Opublikowano

Western - 10 kowbojów uwięziła jakiegoś tam przybysza i 3 ludzi musi go uratować :P

nie rozumiem! na czym to ma polegać opisz dokładniej!

Opublikowano

prawda mam zamiar stworzyć serwer ale nie dla piniędzy lecz dla innych ludzi którzy lubią pograć na MiniGrach.

A co najlepsze graczę będą mogli na własnych wymyślonych minigrach!!! więc to chyba jakaś nowość oczywiście na serwerze będą wypisane nicki graczy którzy wymyślą taką minigre!!

Twoja minigra zostanie wykożystana na serwie. Gratuluję!. Oczywiście podeślij mi swoje dane do konta bankowego a zostanie na nie wlana kwota piniężna + twój nick zostanie wypisany obok wejścia na minigrę!

zastanowie się jeszcze nad twoją minigrą!

Uwaga im bardziej MiniGra jest opisana i rozbudowana tym lepsze nagrody!

Yyy, to jest dziwne... Ale mój nick to Shinoda.

A co do MAROSKiNG to nie każdy jest nastawiony na kasę, a serwerów minigamem mało, więc co z tego że ktoś mu pomoże?

55jk0m.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...