Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skiny mecha

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi się nie podobają. Wygląd ikonki rodem z sezonu I. Wolę to 250 rp wydać na ikonkę AZUBU niż tego czegoś, ale zaraz... Już to zrobiłem.  xD

Opublikowano

Ikonę kupiłam od razu, spodobała mi się jak czytałam artykuł z którymś update na PBE. Skórek bohaterów na tę chwilę raczej nie kupię... Zastanawiałam się za to nad mecha wardem, ale powstrzymałam się przed kupnem. Mam już fist bumpa, też fajnie wygląda.

Opublikowano

Ja również kupiłem tą ikonę. Strasznie mi się podoba :D Szkoda, że nie jest przyznawana osobom, które posiadają dowolną skórkę Mecha, no cusz, trudno :D

"When a mirror speaks, the reflection lies"

seth_rollins_signature_by_itsjackson-d6c

Opublikowano

Ja również kupiłem tą ikonę. Strasznie mi się podoba :D Szkoda, że nie jest przyznawana osobom, które posiadają dowolną skórkę Mecha, no cusz, trudno :D

Pierwsze co zrobiłam, jak ją zobaczyłam, to sprawdziłam, czy nie da się jej zdobyć właśnie przez posiadanie skina/zagranie mecha skórką. Potem wzruszyłam ramionami i kupiłam. Warto było wydać te parę RP :D

Opublikowano

Mecha aatrox miazga, z*******y skin. Skin do malphita mi się nie podoba :s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...