Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy kamermod, fishbot i bany?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Czy to prawda, że aktualnie na globalu w metinie występuje coś takiego jak automatyczny ban na fishboty, które łowią więcej niż 4 godziny dziennie?

Taka informacja pojawia się na tej stronie:  http://www.metin2hacki.pl/jak-uniknac-bana/ ...

Mam także drugie pytanie: Łowiłem sobie ryby po 2-3h dziennie przez 3 dni na fishbocie i wszystko było ok. Dzisiaj rano zainstalowałem najnowszą aktualizację do moda od kamera i włączyłem fishbota.

Za jakieś 3 godziny dostałem bana za nielegalne oprogramowanie... Czy to możliwe, że po tej aktualizacji jest coś nie tak? Czy kamermod jest w ogóle jeszcze bezpieczny w użyciu?

A jeśli jest to jak skutecznie unikać bana np. za fishboty?

Opublikowano

I teraz to dobrze, że wprowadzono taką aktualizacje :)

Trzeba będzie się po prostu pilnować z zwalczaniem cheaterstwa na serwerach :)

Tak, więc kolego są dwie opcje :

Aktualizacja na to wpływa lub czujność Game Masterów.

Opublikowano

I teraz to dobrze, że wprowadzono taką aktualizacje :)

Trzeba będzie się po prostu pilnować z zwalczaniem cheaterstwa na serwerach :)

Tak, więc kolego są dwie opcje :

Aktualizacja na to wpływa lub czujność Game Masterów.

Dlaczego dobrze? czy jesteś przeciwko hackerom?

Opublikowano

Jedyne hacki jakich używam to od czasu do czasu ten fishbot, bo często nie mam czasu, żeby siedzieć 24h przed komputerem a jest to jakiś zarobek (słaby, ale jest). Poza tym, gdyby nie fishboty ciekawi mnie czy gracze staliby 3 godziny nad wodą naciskając dwa przyciski w kółko i w kółko... Nikt by wtedy nie łowił ani małży ani pereł...

A co do mojego pytania nie wie ktoś czy to prawda co do tego banowania po 4 godzinach łowienia?

I jak myślicie to po prostu przypadek i Game Master mnie nakrył czy to wina Kamer Moda i może np. hackshield coś wysyłał...?

Opublikowano

Jedyne hacki jakich używam to od czasu do czasu ten fishbot, bo często nie mam czasu, żeby siedzieć 24h przed komputerem a jest to jakiś zarobek (słaby, ale jest). Poza tym, gdyby nie fishboty ciekawi mnie czy gracze staliby 3 godziny nad wodą naciskając dwa przyciski w kółko i w kółko... Nikt by wtedy nie łowił ani małży ani pereł...

A co do mojego pytania nie wie ktoś czy to prawda co do tego banowania po 4 godzinach łowienia?

I jak myślicie to po prostu przypadek i Game Master mnie nakrył czy to wina Kamer Moda i może np. hackshield coś wysyłał...?

Wyobraź sobie kolego że tak się kiedyś grało na Metinie. Znudziło się expienie i siedziało się w kilka osób na tsie i gadało w czasie łowienia. Nikt wtedy nie miał pojęcia co to fishbot.

Wtedy to były najpiękniejsze czasy Metina.

A niektórzy już sobie nie wyobrażają grać bez KamerModa i tym podobnych.

imetin_logo.png

Opublikowano

Ok nieważne. Nie chcę się kłócić na ten temat. Szukam tylko odpowiedzi na 2 pytania - odnoście tych banów po 4 godzinach i tego czy KamerMod przypadkiem nie pozwala hackshieldowi czegoś wysyłać po tej najnowszej aktualizacji?

Opublikowano

Wyobraź sobie kolego że tak się kiedyś grało na Metinie. Znudziło się expienie i siedziało się w kilka osób na tsie i gadało w czasie łowienia. Nikt wtedy nie miał pojęcia co to fishbot.

Wtedy to były najpiękniejsze czasy Metina.

A niektórzy już sobie nie wyobrażają grać bez KamerModa i tym podobnych.

za czasów, kiedy nikt nie wiedział co to fishbot, nikt nie wiedział również co to TS.

@topic, to nieprawda, nie ma nic takiego jak ban automatyczny. hshield jak coś wykryje to automatycznie banuje. jedynie w logach mogą podejrzeć i dostaniesz bana. sam tak miałem, postawiłem fb na noc z piątku na sobote jakoś na początku lipca i po tygodniu (przy cotygodniowej konserwacji w czwartek) dostałem bana na 2tygodnie za korzystanie z fb. ^^ szczerze, to postawienie moda z wh np w m2 jest bezpieczniejsze niż fishbot i lepszy zarobek, bo nadropi Ci ulepek, zdarzy się też, ze buty, naszyjniki czy bransy z hp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...