Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

monisan8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Po przerwie w LOL chciałam powrócić do lola. Pobrałam, zainstalowała, włączyłam i chciałam wejść do samouczka. Nacisnełam graj wybrałam samouczek okno znikło i czekałam na rozgrywkę niestety nie doczekałam się. Próbowałam wejść do jakiejkolwiek rozgrywki wybierałam postać, odliczanie do rozgrywki okno znikało i... dalej nic. Gdy wyłączałam lola i włączałam go spowrotem wyskakiwał mi komunikat, że wyszłam z gry i czy mam dołączyć. Naciskałam powrót do gry, lecz niestety nic się nie działo. Gdy klikałam na urytą ikonkę LOLa to było napisane gra w toku, ale jak to możliwe skoro ja w niej nie uczestniczyłam. Robiłam wszystko co tylko możliwe wyłączyłam zapory, reinstalowałam i ściagałam instalatora pięć razy, zrobiłam format kompa, pisałam nawet do supportu ale oni myślą ze jestem głupia i kazali mi sprawdzić czy klient lola jest włączony w menagerze. Przeszukałam wszystkie fora w poszukiwaniu rozwiązania ale żadne z rozwiązań nie pomogło. Morduje się z tym problemem już tydzień. Jestem już bezsilna. Nadmienię, że posiadam windows 8 jaky to miało pomóc w rozwiązaniu mojego problemu.

BŁAGAM WAS POMÓŻCIE !!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...