Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NFS World - logowanie

BanuaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Otóż nie pykałem w Worlda jakiś dobry roczek, jak nie dłużej. Ale chciałbym powoli odświeżyć grę i od czasu do czasu pograć. Lecz na mojej pięknej świetlanej drodze pojawia się problem. Otóż na stronę NFS Worlda dodano logowanie poprzez origina, a moje stare konto było zarejestrowane na bodajże zwykły mail / login nie pamiętam co to było. I teraz pojawia się problem.. jak odzyskać moje stare konto? :D Z góry dziękuję za pomoc.

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

Konto NFS World przekształcało się kiedyś w Origin. Nie rozumiem twojego pytania do końca. Konto się przekształcało poprzez wpisanie dodatkowych danych, jeśli logował się ktoś na stronę origin. Jeśli utworzyłeś wtedy nowe konto to musisz przypomnieć pocztę email starego konta a potem prośbę o hasło tam wysłać.  

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Konto NFS World przekształcało się kiedyś w Origin. Nie rozumiem twojego pytania do końca. Konto się przekształcało poprzez wpisanie dodatkowych danych, jeśli logował się ktoś na stronę origin. Jeśli utworzyłeś wtedy nowe konto to musisz przypomnieć pocztę email starego konta a potem prośbę o hasło tam wysłać.  

Dzięki. Już wszystko działa ;) Po prostu wpisałem stare passy.

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...