Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

imetin.pl ; nie polecam gry

Tristanna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak.  Na serwerze jednych traktuje się lepiej a drugich gorzej.

Kolega admina rozpowszechniał zdj mojego kolegi na ts, zostało to zgłoszone i dostał bana tylko na kilka tygodni (bardzo mało bo było to chyba tylko kilka dni). Natomiast ja pokazałam zdj dziewczynki której nie lubię to od razu dostałam perma. Pisałam też z adminem imetina (Zdj w załącznikach) który pisał, że dostane ub, lecz jednak się nie doczekałam. Czyżby ściema?  o.O  pis joł 

Może tak traktujcie wszystkich sprawiedliwie?  ;)

post-1217876-0-85603400-1406229331_thumb.jpg

post-1217876-0-38985100-1406229337_thumb.jpg

post-1217876-0-94210800-1406229341_thumb.jpg

Opublikowano

Miałaś się zgłosić, a najwidoczniej nie zgłosiłaś. Gdzie tu problem? Ludzie z imetina są jak najbardziej normalni, ale mają spory zapieprz często i musisz trochę powalczyć, by spośród kilkunastu osób które w danej chwili dobijają się do administracji, Twoja wiadomość została zauważona. Często nie ma czasu, żeby odpisać wszystkim.

Opublikowano

Imetin nigdy nie miał ogarniętej administracji. Mam kolegę który gra tam od zera na kamermodzie i waithacku. Zaczął ponad 1,5 roku temu, do teraz nie został zbanowany :D.

Opublikowano

Nie. Dlatego, że nie ważne co będzie z tym kontem, niech robią co chcą. Ale przynajmniej nowi gracze będą wiedzieli na co mają uważać.  -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...