Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BOL VIP - przydatne skrypty - najlepszy skrypt do unikania skillshotów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, właśnie zakupiłem VIPa do BOLa i przydałoby się w miarę szybko zacząć to wykorzystywać.

Dlatego piszę tutaj. Pytania do was:

1. Jakie jest najlepszy skrypt do unikania skillshotów dla VIP? Podeślijcie.
  2. Jakie jeszcze skrypty mogą się przydać? ( Chodzi mi o ogólnie, jak przykładowo auto używanie QSS, a nie typowe dla jednej postaci jak Kata Sinister Blade. )

Piszcie, pozdrawiam.

123

Opublikowano

1. http://botoflegends.com/forum/topic/21736-ezevade-yomies-evade-script-now-with-smoothfast-evade-modes-updated-721/page-29

2. Activator samo używa itemsów

Notifeye

Auto smite

tyle z takich "wspomagaczy" a reszta to skrypty

1. Dzięki, zaraz sobie obczaję.

2. Activatora używać tego podstaowego co już w BOLu jest czy jakiego?

Notifeye - za darmo? Podeślesz jakiś link, bo nie mogę znaleźć.

PS

Lepiej używać EzLastHit czy jak mam w skrypcie do Ryze od Marcolyego lasthity to tego?

123

Opublikowano

1. Dzięki, zaraz sobie obczaję.

2. Activatora używać tego podstaowego co już w BOLu jest czy jakiego?

Notifeye - za darmo? Podeślesz jakiś link, bo nie mogę znaleźć.

PS

Lepiej używać EzLastHit czy jak mam w skrypcie do Ryze od Marcolyego lasthity to tego?

u marcoliego zapewne stackuje łezke (czyli farmi z skilli)

ezlasthit jest genialny więc teoretycznie nie ma różnicy co używasz :)

rbd2t1.png

Opublikowano

u marcoliego zapewne stackuje łezke (czyli farmi z skilli)

ezlasthit jest genialny więc teoretycznie nie ma różnicy co używasz :)

Ok, dzięki.

1. Activatora używać tego podstaowego co już w BOLu jest czy jakiego?
  2. Notifeye - za darmo? Podeślesz jakiś link, bo nie mogę znaleźć.

123

Opublikowano

Co wy z tym Ezvade, przecież to jest takie gówno, że, gdy dostajesz ganka to omija Ci skillshoty idąc do przodu prosto w przeciwników, jakoś przy płatnym Evadeee NIGDY się z tym nie spotkałem.

Opublikowano

Co wy z tym Ezvade, przecież to jest takie gówno, że, gdy dostajesz ganka to omija Ci skillshoty idąc do przodu prosto w przeciwników, jakoś przy płatnym Evadeee NIGDY się z tym nie spotkałem.

jest bardzo dobry tylko trzeba brain.lua albo samego brain którego tutaj ludzie nie mają i trzeba mieć go odpowiednio skonfigurowanego. Mi ani razu nie wlazł na ganku w przeciwnika pozdro600

Opublikowano

jest bardzo dobry tylko trzeba brain.lua albo samego brain którego tutaj ludzie nie mają i trzeba mieć go odpowiednio skonfigurowanego. Mi ani razu nie wlazł na ganku w przeciwnika pozdro600

Co to jest i skąd to wziąć?

123

Opublikowano

Serio z SAC:R do chellengera? No chyba nie MMA jest 100 razy lepsze od SAC:R więc nie wiem po co wprowadzać kogoś w błąd.
Grałem i na tym i na tym i jak zagrałem na MMA to poczułem różnicę w lasthitach i nie przekona mnie żaden plugin do SAC:R żeby przesiąść się z MMA na SAC:R.

Deadboy

Opublikowano

Serio z SAC:R do chellengera? No chyba nie MMA jest 100 razy lepsze od SAC:R więc nie wiem po co wprowadzać kogoś w błąd.

Grałem i na tym i na tym i jak zagrałem na MMA to poczułem różnicę w lasthitach i nie przekona mnie żaden plugin do SAC:R żeby przesiąść się z MMA na SAC:R.

Można zdobyć jakoś tego MMA? Poza paid?

123

Opublikowano

Pozatym crack mma nie dziala kappa :)

Nikt nie wrzuca pub cracka MMA bo jest gorsze od Reborna, lol

SAC gorszy od MMA? Śmieszne. Różnica w lasthitach? Testowaliśmy z Manciuszz'em na customie - Caitlyn SAC:R vs MMA - MMA wygrało 3 lasthitami w 10 minucie. Aż 60 golda więcej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...