Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek w interniecie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Paidverts - kupujesz paczki (każda po 1$), klikasz w reklamy, ROI-148%

ROI=zwrot inwestycji, czyli z jednej paczki masz 0,48$ czystego zarobku.

Jest jeszcze ciekawa gra, połączona z HYIP'em - Goldenchase

Jak chcesz wiedzieć więcej o tych stronach to pisz na PW.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Widziałeś spam na Facebook'u?

"Wygrałam w tym konkursie nowiutkie AIRMAXY, dlatego muszę się z Wami nim podzielić [link], każdy wygrywa".

Jeśli chciałbyś w ten sposób zarabiać, zainteresuj się programami partnerskimi premium sms / sub sms. Cała bajka polega na stworzeniu profilu ładnej dziewczyny, na której promocje poleci pełno napaleńców, Twoja łasiczka chodzi po grupach i wkleja swoje zdjęcia i linki i zachęca ludzi do zapisania się ,czyli podania numeru, wysłania płatnego sms'a, odpowiedzi na pytanie konkursowe (itd.). Przedstawiłem Ci najprostszą formę zarobku wykorzystującą programy partnerskie, jeśli prowadzisz duże fanpage'y albo popularne stronki dla młodzieży, to możesz sporo zarobić w tym systemie, jeśli chcesz mogę Ci przedstawić przykładowe formy zarobku na PW. (ewentualnie gg), nie będę tu reklamował (znaczy podawał nazw, linków).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...