Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zawieszenie podczas pobierania

xxXGAJOSXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, moj kolega ma problem. Podczas pobierania za każdym razem zawiesza mu sie w tym miejscu.

SS:

449691406226429225492.jpeg

Reinstal nie pomaga 

Resetowanie patchera nie pomaga

Wyłączenie zapory sieciowej nie pomaga 

Wyłączenie P2P nie pomaga 

Usuwanie jakiegoś pliku OK_2 czy jakoś tak nie pomaga

Jakieś pomysły ?

175001456602037225492.gif

Opublikowano

to nie pobieranie tylko patchowanie. Kappa

może po prostu wystarczy poczekać 20minut jak się ma ten 1 rdzeń procesora i windows 8.0?

Hejo

Opublikowano

ja tez takie cos mialem na starym necie ktory chodzil z predkoscia 2mb/s podlaczylem fona na ktorym szybszy byl net i pobralo normalnie

Age is just a number :)

Opublikowano

Uruchom jako administrator albo wyłącz antywirusa

Nie pomaga.

to nie pobieranie tylko patchowanie. Kappa

może po prostu wystarczy poczekać 20minut jak się ma ten 1 rdzeń procesora i windows 8.0?

Skończyłeś ?

To Wypierdalaj

Nowy laptop mam podobny i wszystko działa.

ja tez takie cos mialem na starym necie ktory chodzil z predkoscia 2mb/s podlaczylem fona na ktorym szybszy byl net i pobralo normalnie

Ma 10 mb internet.

Opublikowano

No to według mnie jak mowisz prawde, to masz jakiegos antywirusa, firewalla, albo wirusa, ktory ci to blokuje ( ew. problem z strony riotu co jest malo prawdopodobne, jak ktos jest w stanie sprawdzic:) ), poszukaj, moze masz jakiegos antywirusa czy cos?

Opublikowano

No to według mnie jak mowisz prawde, to masz jakiegos antywirusa, firewalla, albo wirusa, ktory ci to blokuje ( ew. problem z strony riotu co jest malo prawdopodobne, jak ktos jest w stanie sprawdzic:) ), poszukaj, moze masz jakiegos antywirusa czy cos?

Antywirus Avast 

934271406311802225492.jpeg

Nie dało by sie jakoś wrzucić czegoś na upload i wrzucić do do plików ? Od czego jest ten bin ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...