Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Szukam pluginu na kity...?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie szukam pluginu do kitów na serwer pvp a wiec tak ze wchodzimy  na serwer są trzy portale w multiverse-portal hard, standard, poty wchodzimy w hard i mamy kit hard itp?

Jest to możliwe bo widziałem to już na kilku serwerach.

Pozdro 600.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Właśnie nie da się zrobić tak pluginami na bukkicie, połączony z portalami kit jest to plugin autorski na kity napisany przez administratora tego serwera PvP, u którego te kity widziałeś, a ten plugin co Ci podałem jest na zwykłą komendę, gracz wpisuje np. /kit hard i ma kit. A kit sam ustawisz tam opisane jest po angielsku.

Pozdrawiam

sygnaturka.png
Opublikowano

@Ridller Da się to zrobić w essentials wiec poco miał bym ściągać plugin na kity ja mogę to zrobić w essentials!? Może jakiś skrypt co jak wejdziemy w portal daje nam itemy!?

A mi chodzi ze jak wejdziemy w portal multiverse-portal to nas tepa na inna mape i dostajemy kit!?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

@DarSon1590 po co się pytasz w temacie jak wiesz, że to można zrobić w Essentials, jak wiesz to zrób a nie zaśmiecasz forum, ja Ci chciałem pomóc bo tak w temacie napisałeś, że pewnie nikt nie zrozumiał co miałeś do przekazania, jak Ci się nie podoba to nie pobieraj szukaj pomocy u innych. Nie miałem na celu nikogo obrazić.

Pozdrawiam

sygnaturka.png
Opublikowano

Mozesz napisac w skrypcie(chyba), ze jak gracz stanie na dany blok (np. na ten z którego jest wykonany portal) to po odczekaniu 3 sekund (tak zeby zdązyło go przetelepotrować) daje mu eq , takie jakie chcesz zeby dawało na danej arenie :) moge ci taki skrypt nawet spróbować napisać, jestem początkujący w pisaniu skryptów, ale próbuje pomogac :) 

Lat: 16
Nick: Imzymiere

Zbuduje spawn na twój serwer or something xDpisz pw

Opublikowano

Kod java:

if(player.getLocation().getWorld().getName().equalsIgnoreCase("PVP")){

ItemStack item1 = new ItemStack (Material.DIAMOND_SWORD,1 );

player.getInventory().addItem(item1);

}

Nie znasz javy to się nie pchaj w pluginy, skrypty są dla nowicjuszy.

b_560_95_2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...