Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lindeeczek (czy jakoś tak) Najdokładniejszy z definicji gimbus.

Ahmedcreep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spotkałem w grze takiego "człowieka". Najpierw zaczął pisać, jaka ta gra jest gówniana i jak można w to grać, po czym... grał jeszcze z 5 rund pisząc to samo. Potem zaczął mieszać swój team z gównem, bo przegrali jedną rundę (chyba myśli, że to jakiś mecz w cs o stawkę miliona dolarów). Jego słownictwo to tylko [...]zjebie[...] itp. Jak zapytałem go po co w to gra i pisze takie rzeczy, to napisał, ze z kumplem siedzi i śmieje się z takich, co w to grają i kupują boostery (boostery. Prebuye itp go nie obchodziły), a sami mają BF4 itp. a w to grają dla beki z takich jak my (Ja i jeden polak z drugiego teamu, który też tak jak ja był na 1 miejscu). Już widzę tą ich bekę... Pewnie coś typu tego z abstrachujów co mówią gimbusy na tej ławce te hłe! hłe! hłe!. Coś w tym stylu. Sam nie miał lepszych statów niż 5/8.

Oto kilka screenów. Nie są po kolei.

k4gl8x.jpg

szebzp.jpg

2ajt4dt.jpg

mt9q12.jpg

nn0gf4.jpg

316lnwh.jpg

20703nm.jpg

k2n0hh.jpg

mtwnrp.jpg

2drgvo6.jpg

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

no i tacy się trafiają, dużo taki teraz się nie spotyka ale,

Ahmedcreep  jak masz rozdane skille na mechaniku? Wam działa ta opcja że jak naciśniecie przycisk to gra robi screena i zapisuje w folderze?

b6b78815.png

Opublikowano

Wam działa ta opcja że jak naciśniecie przycisk to gra robi screena i zapisuje w folderze?

Mi działa:

Dokumenty-Battlefield Play4Free-Screenshots

Spotkałem w grze takiego "człowieka". Najpierw zaczął pisać, jaka ta gra jest gówniana i jak można w to grać, po czym... grał jeszcze z 5 rund pisząc to samo. Potem zaczął mieszać swój team z gównem, bo przegrali jedną rundę (chyba myśli, że to jakiś mecz w cs o stawkę miliona dolarów). Jego słownictwo to tylko [...]zjebie[...] itp. Jak zapytałem go po co w to gra i pisze takie rzeczy, to napisał, ze z kumplem siedzi i śmieje się z takich, co w to grają i kupują boostery (boostery. Prebuye itp go nie obchodziły), a sami mają BF4 itp. a w to grają dla beki z takich jak my (Ja i jeden polak z drugiego teamu, który też tak jak ja był na 1 miejscu). Już widzę tą ich bekę... Pewnie coś typu tego z abstrachujów co mówią gimbusy na tej ławce te hłe! hłe! hłe!. Coś w tym stylu. Sam nie miał lepszych statów niż 5/8.

Powiedz, czym się przejmujesz? Nie ma co zawracać sobie głowy takimi błahostkami, Ty pisząc do niego, jeszcze bardziej ucieszyłeś go. On tylko czekał, aby mieć pretekst do dalszej kłótni. W takiej sytuacji najlepiej takich trolli ignorować :P

Opublikowano

Naciskasz print screen. Jak masz laptopa, to musisz wcisnąć go razem z klawiszem Fn.

RPG full, miny 2, reszta na full jety, 1 na towy w bwp i na heli, a reszta na prawe drzewko 2 sprint, rozpoznawanie nicków full i snajperów też.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

aha dzięki, no mi właśnie chyba to nie działa i muszę na piechotę  print screen później w paincie i zapisać. Tutaj ten typ tylko pisze ci na czacie, ale są tacy co pod celownik wbiegają a to naprawdę wnerwia jak jest się snajperem 

b6b78815.png

Opublikowano

Płacenie za czity i boostery? Hohoho, jakby grał z klanem, to dostałby orgazmu od komentarzu

Opublikowano

Ten temat nie ma sensu, mogłeś o tym napisać w pogaduszkach...

Koleś ma rację, że ta gra jest z*****a. Bug zakryty bugiem.

Ja za późno się "obudziłem" i w to gówno nie gram od dawna.

C**j z tego że zrobią update (xD) jak i tak przez ten update wyjdzie kolejny bug.

Gra jest olewana przez EA jak i studio Easy. Służy ona jedynie temu żeby grubasy ze studia mieli co wpierdalać.

Zamiast stworzyć NOWĄ mapę, zmienią pogodę, ustawią mcomy i są zadowoleni bo dali coś nowego.

Im się nie chce zrobić czegoś nowego. Wkurwia mnie też nastawienie polaków do Niemców, przecież Niemcy to piękny kraj (dziewczyny może nie do końca).

Przyjdzie typowy polaczek, zwyzywa Niemca i zaczyna się płacz, a bo ten ma więcej kasy, a bo jest lepszy.

PS Idźcie do roboty lenie, są wakacje, czas przed komputerem to czas zmarnowany.

3y0b3s.jpg

Opublikowano

Ja tam bugów przeszkadzających w samej grze nie widzę. Menu jest całkowicie zbugowane, ale dla tak dobrej gdy warto się pomęczyć.

Powiecie, ze to syf i bf3/4 lepsze. Ale w tym przynajmniej widać wroga i wiadomo do czego się strzela. A w tamtych nie mogę rozróżnić liścia z czołgiem. Wszystko się świeci jak choinka. Gdybym miał oryginalnego, to bym grał w BF2, ale nie mam, wiec gram w p4f i na razie nie mam ochoty nawet przerywać gry.

A i tak już dużo bugów naprawili. Jeszcze niedawno 3 z 5 prób uruchomienia gry kończyły się bsodem, a teraz juz go od kilku miesięcy nie widziałem. Czekam na mashtuur rush i Oman rush. Mam nadzieję, ze do końca 2015 się pojawią.

Wydałem już ponad 700zł, mam wszystko nie żałuję ani złotówki wydanej na ta grę. No może tam z 25zł, które wydałem na losowanie m145 na mechaniku, po czym dali go do kupienia normalnie.

Ja śmieję się z takich wyzywających Niemców, płaczących, że ktoś gra z shutgunem czy z prebuyem. A ostatnio mam zamiar strzelać w tył głowy tym, którzy płaczą jaki to Putin jest zły.

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...