Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Infernus - gdzie znajdę w GTA IV?

TheBlackJJoker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Gdzie znajdę go?

Miałem go na misji, lecz policja mnie zaciukała xD

O którą część  gry Ci chodzi? Infernus był w paru. Jeśli chodzi o San Andreas to w LV oraz Downtown.

Opublikowano

Jeśli chodzi o GTA SA, to w tamtych miejscach powinieneś go odszukać bez problemu: >

Opublikowano

• Zielony Infernus pojawia się na linii startu podczas misji No. 1. Aby go zdobyć, najpierw musimy zablokować drogę dla kierowcy Infernusa (najlepiej jakąś ciężarówką) a później kolejno zabić Bruciego i kierowcę Infernusa.

Łatwo można go zdobyć, zabijając kierowcę Infernusa podczas wyścigu ulicznego Bruciego.

Po ukończeniu wszystkich misji dla Berniego, dostaniemy od niego Infernusa w unikatowym kolorze.

Złoty Infernus znajduje się na południowo-zachodnim Schottler w Broker (jeśli poprosi nas o niego Stevie).

Wpisując kod 555 339 737.

Opublikowano

czytałem xD

Misja, to jeszcze poczekać muszę, Od Berniego miałem, lecz policja (dosłownie) zabrałem i dead.

Złoty infernus to znów coś ala misja musi być. 

A ten kod nie działa. 555 339 737

Jest inny sposób?

laska.png

Opublikowano

Dawno nie grałem w gta 4. Ale wydaje mi się, że można go spotkać np gdzieś na Star Juction lub w jego okolicach, żadko ,ale chyba jest. I chyb a też w Alderney, ale pwnie nie jestem.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano
 Czwarty sposób tylko na wercje PC ( made by Bob_Mop i to jest jego pomysł nie mój) potrzebny jest GTA IV Modding Kit z gtasite.pl (GTA IV -> Download -> Pliki do odblokowania gry

Spróbuj tak:

Główny folder z grą\common\data

Skopiuj stamtąd plik cargrp.dat

Potem otwórz plik notatnikiem i dopisz przed każdym znakiem "#"  "infernus,"

Dzięki temu wszyscy rodzaje przechodniów będą mogli jeździć po ulicach infernusami, a ty na pewno jakiegoś znajdziesz.

Jak ci się znudzi, to skopiuj spowrotem oryginalny plik.

Używałem tego sposobu i polecam, zrób sobie backup oryginalnego pliku, weź infernusa, zaparkuj i podmień spowrotem na oryginalny plik.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...