Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry na XBoxa - co polecacie?

Absurd Turtle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wam. Postanowiłem kupić sobie trochę gierek na XBoxa. Na pewno mam zamiar kupić Mortal Kombat Komplete Edition oraz Bioshock Infinite.

Szukam jeszcze jakichś ciekawych tytułów. Co możecie mi polecić? Nie mam żadnych wymagań, ale fajnie by było jakbyście podali chociaż jedną gierkę do pogrania w co opie. Szukam też jakiejś gry w stylu Heavy Rain, The Wolf Among Us, The Walking Dead czy Beyond: Two Souls na XBoxa (wiecie, chodzi mi zarówno o gatunek jak i styl rozgrywki :) )

Za pomoc dam lajki :)

1780114744926761191981.png

Opublikowano

*Diablo 3

*Bf4

*GTA V

*fifa 14+

*Seria AC (cała)

*Seria tropico (cała)

Te gry ograłem i serdecznie je polecam :-)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

no wiadomo gta nwm co lubisz fps to moze bf4 mohw tez spoko na multi cody ja gram w wwe2k14 

post-816901-0-33396300-1405158820.png

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

Opublikowano

Seria WWE-12/13/2K14
GTA V
NUNS3
UFC

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...