Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko dt. cylindra od skutra.

schodek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey. Może ktoś mi wytłumaczyć o co chodzi "Na cylindrach jest wybite 49ccm3 ale jednak pojemność to 70cm3.".
Muszę zmienić na 70 bo na 150 nie daje rady :(

furry.png

Opublikowano

taa tylko czemu pisze że cylinder 49 a jednak 70 ? może to 49 tylko rozwiercona bardziej ?

furry.png

Opublikowano

To taki chwyt, że jakby policja Ci zajrzała na cylinder to myślała, że jest 50, bo 70 to w polskim prawie już motocykl lekki na który trzeba mieć prawo jazdy kat. a1

RAsfepN.png
Opublikowano

dobra, czyli nic nie jest szlifowane i można spokojnie brać ?
BTW już na 150 policja mnie złapała i patrzyła pod skutra ale wszystko okej było, a przecież 150 jest 2x większa xD

furry.png

Opublikowano

Co nie szlifowane? Oczywiście że szlifowane, ciensza tuleja jest bo jakby była grubsza to ci w kartery nie wejdzie,

Widzę że sami mechanicy na forum xD

Opublikowano

Dobra, zobaczymy jak będzie. Jutro kupię. Wypowiem się co i jak ja dotre :)  120km/h przez las idzie w zapomnienie

furry.png

Opublikowano

nie są szlifowane, oryginalnie są  od razu produkowane tuningowane z opisem starej pojemności

wygląda identycznie jak zwykły tylko w środku jest o 7 mm większa średnica, w sumie w zestawie powinien być komplet z tuleją i cylindrem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...