Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny ping (i lagi)

Xizt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ostatnio nie grałem w lola bodajże od początków lipca do 20, wróciłem wszedł nowy patch pograłem dzień i od trzech dni mam takie lagi że nie wiem jak sie ich pozbyć (150-200 pingu i scina) może to przez ten patch ? Na speed teście downloadu mam 8, ping pisze 60 natomiast w grze nie da sie grac. Wie ktoś może od czego to jest ? :<

Opublikowano

Tracisz pakiety. Wejdź w Uruchom/Znajdź i wpisz cmd, potem linijkę

ping google.com -t

Jeśli często masz "Upłynął limit czasu żądania" to przyczyna twojego internetu. Zgłoś dostawcy :)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Mam coś takiego i czasami upłynał limit czau żądania, zapomniałem że mamy z bratem ten sam internet z neostrany 20 mb i na 2 komputery w ktorych są 2 wifi. Wie ktoś co zrobić ? Dodam iż lagów nie ma tak okolo 8 do okolo 12 a pozniej 180+ pingu nie da sie grac ;//

http://zapodaj.net/9b3d7db308a9b.bmp.html

Opublikowano

Jeżeli tak wcześniej nie miałeś to możliwe jest, że może być problem z łączem, ja nie mogłem w tamte wakacje grać przez 3 tyg. a przyczyną było właśnie tracenie pakietów, dzwoniłem do nich, wysyłali ludzi do mnie aby sprawdzili, mówili, że u nich wszystko w porządku a okazało się, że to przez burzę, która coś uszkodziła na centrali i dopiero jak sobie skojarzyłem fakty powiedziałem to konsultantce i nagle wszystko wróciło do normy. Jeżeli tak nie miałeś to dzwoń bez wahania i zastanów się co mogło być przyczyną :D

25jcw2w.jpg

Opublikowano

No właśnie kilka dni temu była burza (grzmiało itd.) i potem przez kilka dni padał deszcz to może być przez to ? 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref

Pomoze ktos ? Rano normalnie gram od 10 w lola ping 44 w cs tez po 14-15 wchodze i co ? 150+ .. juz mnie to wkurwia za przeproszeniem, zna ktos rozwiazanie ?

Opublikowano

A korzystasz podczas grania w Lola z programów dodatkowo obciążających internet? Jeśli tak, to przyczyna leży po tej stronie. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...