Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Amatorska grafika do prezentacji

ichus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widać, ze korzystałeś z gotowca Kurlza z tymi Emeraldami, no ale źle nie jest ;)  Troche chaotyczne no ale poćwiczysz i bedzie okej

Opublikowano

Na początek nie jest źle, ale pierwsze co się rzuca w oczy to 1 kolor i wszystko jest praktycznie krzywe.

-Napis Bronie, za bardzo w prawą stronę.

-Na głównej belce - czy jak to się nazywa. Te dwa kryształy, jeden jest wyżej drugi niżej.

No to chyba by było tyle, życzę powodzenia w nauce. ;)

621031404210882313241.png

Opublikowano

Widać, ze korzystałeś z gotowca Kurlza z tymi Emeraldami, no ale źle nie jest ;)  Troche chaotyczne no ale poćwiczysz i bedzie okej

Pozwoliłem sobie zabrać jedynie kryształki które miał, ponieważ nie potrafiłem znaleźć odpowiedniej nazwy do tego materiału :)

Na początek nie jest źle, ale pierwsze co się rzuca w oczy to 1 kolor i wszystko jest praktycznie krzywe.

-Napis Bronie, za bardzo w prawą stronę.

-Na głównej belce - czy jak to się nazywa. Te dwa kryształy, jeden jest wyżej drugi niżej.

No to chyba by było tyle, życzę powodzenia w nauce. ;)

Dziękuje ślicznie za pomoc ,bardzo to doceniam :)

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

W ps masz coś takiego, jak miarka (ctrl+r). Nią się wspomagasz, gdy chcesz by all bylo do siebie równe:-) I nie używaj tego samego stylu warstwy na napisie skoro użyleś go na grafice. Zleją się po prostu ze sobą. Jak na początki nie jest naprawde źle :)

Ps. Takie materiały można znaleźć pod haslem "diamond" :pd

Opublikowano

Witam, chciałbym przedstawić wam amatorską grafikę do prezentacji. Proszę was abyście wskazali mi jakieś błędy, porady :)

DL: KLIK

SS: 

788721406212747213797.jpg

Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/f1119ee8537b60e6f0811e76214b39b6d2b60f7d8d1ffb0ad065c37144cab475/analysis/1406212663/

Ichus mordko !

Myślałem, że zniknąłeś :(

Nie będziesz może tworzył reaktywacji morfeusza czy coś ? :)

Grafika na poziomie podstawowym ale ujdzie w tłoku :)

Plus dla Ciebie.

@Wredna

Powiesz mi jak zrobić ozdobniki przy ramce ? :P

37215277764282770396.png

Opublikowano

W ps masz coś takiego, jak miarka (ctrl+r). Nią się wspomagasz, gdy chcesz by all bylo do siebie równe:-) I nie używaj tego samego stylu warstwy na napisie skoro użyleś go na grafice. Zleją się po prostu ze sobą. Jak na początki nie jest naprawde źle :)

Ps. Takie materiały można znaleźć pod haslem "diamond" :pd

Pod takimi hasłami szukałem ale kompletnie nic, nie wpadło mi do gustu :) czy mógłbym podesłać ci kilka moich prac związanych z tematyką mt2, ponieważ śledzę cię od dłuższego czasu na FB a twoje prace bardzo doceniam i na,  nich staram się wzorować :)

Ichus mordko !

Myślałem, że zniknąłeś :(

Nie będziesz może tworzył reaktywacji morfeusza czy coś ? :)

Grafika na poziomie podstawowym ale ujdzie w tłoku :)

Plus dla Ciebie.

@Wredna

Reaktywacji Morfeusza nie będzie z powodu 2 czynników:

1.) Team który mnie oszukał :) i sami popsuli serwer.

2.) Brak czasu : (

Co do ozdobników przy ramce tutorial znajdziesz w dziale grafika->adobe :)

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

Na milion sposobów tak naprawdę :P

Pod takimi hasłami szukałem ale kompletnie nic, nie wpadło mi do gustu :) czy mógłbym podesłać ci kilka moich prac związanych z tematyką mt2, ponieważ śledzę cię od dłuższego czasu na FB a twoje prace bardzo doceniam i na,  nich staram się wzorować

Przeważnie, jak się szuka jakiś elementów, to trzeba wpisywać hasła w google po ang. Zajdzie się ich na pewno dużo więcej, niż wpisując po polsku. No i oczywiście można szukać w skarbnicy grafików zwanej DA :P Możesz podesłać. Tylko proszę na pw, tam mi się łatwiej przegląda :)

Opublikowano

Grafika na poziomie amatorskim ale not bad .

DarkNe3s | Projekt Nad Serwerem Metin2

y5xzxs.jpg

"Cross Bogiem , Moc Nałogiem , Życie zabawą , zębatka podstawą"

170 postów / Done.

Opublikowano

Grafika na poziomie amatorskim ale not bad . Chciałbym sam zacząć robić prezki ale nie mam od kogo się nauczyć , zna ktoś może kogoś takiego co robi tutki ? Błagał bym <3

Tutek znajduję się w poradnikach->adobe na mpcforum. Ja natomiast nie korzystam z poradników, do wszystkiego jakoś sam dochodziłem. Wydaje mi się to najlepszym sposobem ze względu że, sam się czegoś nauczyłeś :)

signjpg_swwrens.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...