Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ultra Rapid Fire powraca!

Creative

Ultra Rapid Fire.   

72 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcesz zagrać na ulepszonym trybie czy wolałbyś powrót starego trybu URF?

• Tak, chcę wypróbować ulepszony tryb.
    • Nie, dla mnie stary był najlepszy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

RIOT planuje przywrócenie trybu URF, lecz tym razem z pewnymi modyfikacjami, o których dowiemy się w odpowiednim czasie. 

http://how2win.pl/urf-powroci/

Najbardziej zaciekawiła mnie ta mapka z ultem Ez'a na całej mapie, jak w Doom Bots of Doom. Wypowiadajcie się, czy wolelibyście stary tryb URF czy chcecie zagrać na nowym, ulepszonym? 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Na nowym, tak z 2-3 razy, bo znów odzwyczaję się od "normalności" i będą słabe plejsy. Może być zabawnie podczas takich rozgrywek :D

Opublikowano

No co Ty, stary tryb był najlepszy :D. Ryze, Akali, Syndra to była miazga. Nie zapomnijmy o kassadinnie, alistarze oraz innych op championów, którymi nie grałem.

Z doom botami nie, będzie lipa nie fajny tryb.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Nie chodzi mi o łączenie tego trybu z Doom Bots ale po prostu ulepszenie go, tak jak widoczne było na mini mapie, te ultimate'y. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Moze być interesujące wiec why not? Ja bym z chęcią zagrał w starego jak i w nowego.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Szkoda, że takie tryby sa tylko na jakis okres bo fajnie tak z kolegami pograć na 5 bombkach :P

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Znów wprowadzą na 10 dni? Beznadzieja i zenada. Rankedy wkurwiaja czesto i to było jedyne w co grało sie spoko na chilloucie.

Tak samo na One For All.

Opublikowano

Ten tryb może być ciekawy, jak jego poprzednik. Grało się dosyć przyjemnie, masa combo i w ogóle :P 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Wolałbym tego starego URFa, mimo tego, że po paru dniach wyrobiła się meta, ludzie grali tylko OP championami i w każdej grze byli ci sami bohaterowie. Jednak nowsza wersja URFa być może zapewni więcej rozrywki. Nieważne czy będzie nowy urf czy stary, i tak na nim zagram. :)

"When a mirror speaks, the reflection lies"

seth_rollins_signature_by_itsjackson-d6c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...