Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wynajem broni

Lirnen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu teraz za gp można jedynie na 1 dzień wziąć broń?

Procesor: Intel Core i5-6400 3.3GHz (Turbo)   Karta graficzna: Gigabyte GTX 1060 6GB Windforce OC    Płyta główna:  MSI B150M Mortar

Zasilacz:  Antec VP 500    Dysk:  SSD 240GB + HDD 1TB    RA M:  4x4GB Kingston HyperX FURY 2133MHz CL14   Obudowa: SilentiumPC RG3

Mysz: Razer Viper Mini   Klawiatura: IBOX Aurora K-4   Monitor: iiyama XU2490HS-B1

Opublikowano

i co teraz ;c jestem jeszcze trochę nowy, chciałem sobie kupić m416 i zrobić full costum a tu <jebs>! praktycznie nie ma nawet co kupywać tych broni na 24h... a gra miałaa być bardziej Free to play ;c

Procesor: Intel Core i5-6400 3.3GHz (Turbo)   Karta graficzna: Gigabyte GTX 1060 6GB Windforce OC    Płyta główna:  MSI B150M Mortar

Zasilacz:  Antec VP 500    Dysk:  SSD 240GB + HDD 1TB    RA M:  4x4GB Kingston HyperX FURY 2133MHz CL14   Obudowa: SilentiumPC RG3

Mysz: Razer Viper Mini   Klawiatura: IBOX Aurora K-4   Monitor: iiyama XU2490HS-B1

Opublikowano

i co teraz ;c jestem jeszcze trochę nowy, chciałem sobie kupić m416 i zrobić full costum a tu <jebs>! praktycznie nie ma nawet co kupywać tych broni na 24h... a gra miałaa być bardziej Free to play ;c

Na pewno miało zniknąć pay to win, no i tak się stało. Bronie, które dotychczas można było kupić za nx są obecnie dostępne za gp. Niestety nexon na tyle się wycwanił, że dał je do kupienia na max jeden dzień.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

>?

Przejdźcie do normalnego shopu zamiast tego [rental], można sobie kupić turreta na perma za nx:P z gp można normalnie chyba kupować w shopie (nie w tym rental, ale nie wiem bo nie sprawdzałem: masz jeszcze rotacje więc nie ma sensu nic kupować)

poza tym widziałem satelite scaner, ktoś mi powie z jakiej paczki ten op sensor leci? a myślałem że już nigdy tego nie przywrócą do ca

Opublikowano

poza tym widziałem satelite scaner, ktoś mi powie z jakiej paczki ten op sensor leci? a myślałem że już nigdy tego nie przywrócą do ca

Nie pamiętam dokładnie, ale można go chyba kupić bezpośrednio za nx.

Co do broni z rotacji to nie każdego one zadowolą. Niektórzy np. wolą grać ar, a obecnie żadnej nie ma (bynajmniej u mnie).

674071459604241683421.gif

Opublikowano

podobno te wszystkie zmiany ktore teraz wprowadzili sa na tydzien i pozniej bedzie juz normalnie shop i tymi itami co kiedys były ... nie gram przez tydzien i zobacze codalej :)

Opublikowano

Na pewno miało zniknąć pay to win, no i tak się stało. Bronie, które dotychczas można było kupić za nx są obecnie dostępne za gp. Niestety nexon na tyle się wycwanił, że dał je do kupienia na max jeden dzień.

Ale nawet te co były za GP są teraz na 1 dzień, więc gdzie sens? Nawet costumize teraz jest jedynie dla tych broni za nx.

Opublikowano

Ja dostałem G36C z rotacji.. Jedyna dobra broń jaka w niej jest.. No ale cóż, mogli zrobić to inaczej. Co mi po tym, że mam np. 200k GP jak broń która kosztuje np. 2k jest na 1D? To się wcale nie opłaca.. Jak dla mnie zrobili tak, żeby więcej osób kupowało NX'y i tyle.. -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...