Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lineage 2 wprowadzcie mnie w te zmiany

~Sullivan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Gram w Lineage 2 od CT3 ale to co się teraz porobiło już tego nie ogarniam miałem przerwę odkąd wyszła aktualizacja GoD i jest pytanie

gdzie grać ? znalazłem officjalną stronę L2 (http://www.lineage2.com/en/game/) i czy to jest jakiś officjalny serwer światowy czy jak ?
jest też Lineage 2 PL i Lineage 2 EU i gdzie grać ? już tego totalnie nie ogarniam ;) peace, dzięki za pomoc. :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ten L2 jest o ile się orientuje własnie "głównym" ( tj global eu )Lineage. Reszta to servery prywatne. O co z tym PL biega, to nie bardzo wiem, mogę się mylić rownież.

Opublikowano

Lineage 2 EU to oficjalny serwer europejski (Core). Lineage 2 PL to oficjalny serwer polski, który jest prowadzony przez tę samą firmę co EU. Gra jest dostępna na nim w języku polskim, a nazwa serwera to Lilith. Niestety, na dniach serwer PL zostaje zamknięty i postaci przenoszone na EU. Dlatego jak chcesz grać to wbijaj na serwer europejski - sam zaraz zaczynam, bo na Lilith zdążyłem tylko 30 lvl nabić ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a bede mógł grać w jezyku PL na serwerze EU ?

Nie, Lineage II w wersji EU jest jedynie w języku angielskim.

Jeżeli chcesz grać na polskiej wersji językowej to musisz grać na wersji PL ( oczywiście także oficjalny serwer).

Opublikowano

Polski off upada w ogóle nie opłaca się na nim zaczynać gry. Jak chcesz pograć na porządnym serwerze to idź na jakiś ruski serwer albo na dexa l2evoke itp

Opublikowano

Polski off upada w ogóle nie opłaca się na nim zaczynać gry. Jak chcesz pograć na porządnym serwerze to idź na jakiś ruski serwer albo na dexa l2evoke itp

Nie koniecznie musi wybierać ruskie (prywatne) serwery, według mnie najlepszy serwer L2 to właśnie oficjalny EU. Masz pewność, że nie padnie (z powodu braku opłat/graczy), ponieważ gra tam naprawdę wiele osób. Gdy znasz chociaż język angielski na poziome podstawowym to nie będzie problemu aby się tam odnaleźć.

Opublikowano

Ale grając na offie to nie zazna prawdziwej gry;], chodzi głównie o kronike, l2 było dobre do GF później to się już dno zrobiło w które grać się nie da.

Opublikowano

Ale grając na offie to nie zazna prawdziwej gry;], chodzi głównie o kronike, l2 było dobre do GF później to się już dno zrobiło w które grać się nie da.

Też prawda, lecz jeżeli chce pograć przez długi czas to naprawdę najlepszym wyborem będzie oficjalny EU. Według mnie najlepiej się grało na Interlude, ale to już tylko moje zdanie.

@topic Tak, jest to oficjalna strona L2

http://www.lineage2.com/en/
Opublikowano

Też prawda, lecz jeżeli chce pograć przez długi czas to naprawdę najlepszym wyborem będzie oficjalny EU. Według mnie najlepiej się grało na Interlude, ale to już tylko moje zdanie.

@topic Tak, jest to oficjalna strona L2

http://www.lineage2.com/en/

Dex czy Rpg club to są marki które stoją na  rynku od lat, więc spokojnie można tam zahaczyć na lata;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...