Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rito...

twnt22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem sobie rankeda, gdy niszczylismy enemy nexusa (1/3 HP) wywalilo mnie i nie dostałem LP... Ticket wysłany, czekać czy juz nic nie zrobią?

Blitz Survival Games non premium = blitzsg.pl!

Opublikowano

Jezusa? aha... Tak przy okazji jak poafkujesz 10 sekund to zdobędziesz LP nadal, czy RIOT coś da wątpie. Jeśli to był drophack to nie oddadzą lp.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Autozamiana... Wyszło około 5,4 sekund. Op.GG uznało to jako leave

Opublikowano

Riot nic nie pomoże, gdyż jak oni twierdzą, system ligowy jest zautomatyzowany i nie wprowadzają oni manualnych zmian wartości LP.

Darmowa pomoc techniczna dla graczy League Of Legends. Masz problem z FPS'ami? Grafiką? A może wyrzuca Cię z gry? Napisz, chętnie zajmę się twoim problemem. Email : [email protected]

Opublikowano

Cos kręcisz :) Mnie wywaliło z gry i z tego co wiem team wygrał po 2 minutach i nadal dostałem punkty. Jestem na 100% pewny ze nie zaliczylo by leave po 10 sekundach, ale jak chcesz to napisz do supportu ze tak się stało i zobacz co odpiszą.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Nawet jeśli mówisz prawdę, to i tak riot nic nie zrobi. Nie było w historii gry przypadku żeby riot "oddało" komuś lp 

Opublikowano

Odziwo mój team to przegrał więc dlatego leave został zaliczony. Do zamknięcia,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...