Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania odnośnie skryptu Ryze Rogue od Marcolyego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam kilka pytań odnośnie tego skryptu, głównie - co jak ustawić. O co dokładnie mi chodzi:

1. Combo Mode - dać tutaj Long czy Burst? Jakie są różnice i co lepsze do teamfighta?
  2. Zmienić coś tutaj w ustawieniach, żeby było "lepiej"? (jestem zielony) ( LINK DO ZDJĘCIA [LOOK] - http://fotozrzut.pl/zdjecia/b959fee7c4.jpg )
  3. Co ustawić w "Ryze Mode"? LessHP, LessCast czy coś innego? Co najlepsze do temafightów?
  4. Jak działa target selector - jeśli przy kimś jest numerek 1, to bije go pierwszego, tak? A żeby tak było, to jaki mode ustawić? Czyli powiązane z pytaniem nr 3.

Proszę o pomoc, polecą like, bo już mam cały limit dzienny do użycia :)

Pozdrawiam. 

123

Opublikowano

2. Możesz zmienić pod inne klawisze tylko pamiętaj, że w opcjach skryptu również zmień na te. Carry me - to Combo itd..

1. Burst to chyba QWEQ a long to QWEQQWEQ coś takiego pewnie.

3. LessCastPriority. Ustawiasz: 1 w adc, 2  w apc, 4 w bruiserów, 5 w tanków

4. jeśli ustawisz pierwszy to najwyższy priorytet.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

2. Możesz zmienić pod inne klawisze tylko pamiętaj, że w opcjach skryptu również zmień na te. Carry me - to Combo itd..

1. Burst to chyba QWEQ a long to QWEQQWEQ coś takiego pewnie.

3. LessCastPriority. Ustawiasz: 1 w adc, 2  w apc, 4 w bruiserów, 5 w tanków

4. jeśli ustawisz pierwszy to najwyższy priorytet.

Dzięki bardzo za odp, jak zawsze.

1. Ok, czyli do TeamFightów lepiej Long?
  2. Chodziło mi o to, czy w opcjach orbwallking coś mam zmienić - dałem zdjęcie i chodziło mi o to właśnie, wybacz, że nie sprecyzowałem. Więc - mam coś tam pozmieniać?
  3. Ok, dzięki, tak sobie ustawię. A nie lepsze jest LowHPPriority? Czym to się różni od LessCastPriority?
  4. Ok, dzięki.

123

Opublikowano

LessCast - focusuje dany target z wyborem "target selector" ten co masz pierwszy. LowHPPriority focusuje targety z lowhp.

2. Jeśli klawisze Ci jakieś przeszkadzają to możesz reszte można zostawić.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

LessCast - focusuje dany target z wyborem "target selector" ten co masz pierwszy. LowHPPriority focusuje targety z lowhp.

2. Jeśli klawisze Ci jakieś przeszkadzają to możesz reszte można zostawić.

1. Do TeamFightów lepiej Long Mode niż Burst?
  2. W tym orbwalking nic nie zmieniać w: Farm Delay; Extra WindUp Time; Attack; Orbwalking Mode?

123

Opublikowano

1. Do TeamFightów lepiej Long Mode niż Burst?
  2. W tym orbwalking nic nie zmieniać w: Farm Delay; Extra WindUp Time; Attack; Orbwalking Mode?

W farm delay można lekko zmienić żeby miniony pod towerą nie gubiło reszte możesz zostawić.

1. Nie wiem korzystam z defaults :p

f1a327ea2f.png

Opublikowano

W farm delay można lekko zmienić żeby miniony pod towerą nie gubiło reszte możesz zostawić.

1. Nie wiem korzystam z defaults :P

1. Czyli wszystko zostawić a te farm na ile dać, jak mam 0?
  2. Ktoś wie, czego najlepiej tam używać do tf? :P

123

Opublikowano

Burst - early/mid game; Long - late game.

Nic nie zmieniaj w orbwalkingu, jeśli nie wiesz o co chodzi. Default są najlepsze.

Ok, dzięki bardzo. Czasem skrypt mi się jakby zacina i zapomina żeby lasthitowac z hitów i wtedy muszę f9 x2 i już działa. 

123

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...