Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe Promo Cody

toudi100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jeżeli ktoś grał przed chwilą w WR to zapewne widział przelatującą informacje zawierającą darmowy promo cod na camo RPG i Gold K1.

Oczywiście zrobiłem ss i zaraz odwiedziłem stronkę gamersfirst w celu wpisania kodu.

Niestety po wpisaniu wyskakuje komunikat o tym że kod został już wykorzystany. :huh:

Może ktoś z was wie o co chodzi?

Może te kody działały na zasadzie "kto pierwszy ten lepszy"?

Z góry dzięki za pomoc :rolleyes:

zbyt duża sygna

@Up

Dzięki za nową

Opublikowano

Tak działają na tej zasadzie xD a gdzie wpisujesz ten kod bo nie wiem gdzie go wpisać??

snikersproject1.png
Opublikowano

Gamersfirst ^^^^^^ Reedem code u gory z prawej po zalogowaniu^^^^^^code xxxxxx-xxxxx-xxxxx^^^^^^^^ i wpisujesz

Socom daj plusa i 5 ;d

Combat arms rules !!!

Opublikowano

a mi wyskakuje coś takiego (jeszcze przed wpisaniem ) "target code " Your account status prohibits you from redeeming your code.

For more information, please refer to the Terms of Use.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

xmarecki1x

Opublikowano

a mi wyskakuje coś takiego (jeszcze przed wpisaniem ) "target code " Your account status prohibits you from redeeming your code.

"Twój status konta zabrania Ci z wymienienia Twojego kodu. Po więcej informacji, proszę zgłoś się do "Terms of Use" "

Czyli poszukaj gdzieś tego Terms of Use, prawdopodobnie jest na samym dole strony xD

Być zajebistym...

Opublikowano

wyloguj sie z konta jak wpisujesz i już

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...