Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] problem w wyborze maina...

Rocketeer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Otoz mam problem w wyborze maina. Wybieram pomiedzy ahri ,orianna,ziggsem,xerathem i syndra. Wszystkie postacie mi sie STRASZNIE podobaja. Poprostu chce, by grajac jakas z tych postaci miec duzo funu i ta satysfakcje, ze sie dana postac ogarnelo. Chce, by postac wnosila jak najwiecej do teamfightow. Ahri wrecz mnie urzekla swoim wygladem skina popstar ahri jak i swoim dmg i przyjemnym glosem w wersji angielskiej. Za to reszta wymienionych urzeka mbie swoim poke i ultimate skillem. Prosze o pomoc.

Opublikowano

Z tych co podałeś najbezpieczniejsi będą Orianna i Ahri, w ostateczności Ziggs. Gdyż postacie te są zbalansowane (przynajmniej wg. riotu). W Next patchu na 90% będzie nerf Xeratha. 

b_560_95_1.png

Specjalista
Opublikowano

Nie graj jedną postacią, bo dostanie ten champion bana a Ty zostaniesz z niczym. Ahri Orianna Syndra to są championy które według mnie powinnieneś ogarnąc, dają dużą satysfakcję z killa itp. Oczywiście też nie zawsze zagrasz na midzie. :)

Opublikowano

Do teamfightów najwięcej wnosi Xerath, Orianna oraz Ziggs. Mają AoE dmg oraz ciekawe ulti. Ahri odstaje bo są lepsze do tego postacie. Polecam te trzy co wymieniłem.

Jeśli lubisz fun to ehm można ładnie trollować ziggsem. W dajesz do sojuszników oraz odpychasz ich do przeciwników już czuję ten flame na chacie :D

@frectus na te same championy ( tryb ze stycznia ) jakoś mi działało :D

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Według mnie Orianna. Świetny poke i fajna mechanika. ;-)) Wielki fun z gry.

Opublikowano

@morness przeciez nie da sie uzyc w na sojusznikach lol

Graj wszystkimi naraz zawsze jest lepiej miec kilka postaci, ale jakbym mial wybierac to bym wybral najbezpieczniejsza tj. Orianna sam ja mainuje :)

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...