Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę wejśc do pokoju

Konto1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z Haxballem ponieważ, nie mogę wbić do żadnego roomu z informacją "you were unable to connect to the room host. if this problem persists check the faq". Niewiem co robić co Hax zawsze działał do wczoraj gdy miałem zmiane prędkości internetu, nowy taki router PowerdSine 3001. Nwm co robić, pomoże ktoś? Bo mała aktywnośc na Haxie się zrobiła, tu na forum.

Opublikowano

Musisz zadzwonić do dostawcy internetu/routera aby odblokowali ci porty.

Tak zrobię. 

A tak btw. żadnym hakerem nie jestem idioto tylko wymieniali router na jakiś przekaźnik i teraz połowa programów nie działa typu Hamachi,,,,

Opublikowano

omg... masz na 100% dostęp do konfiguracji swojego routera. 

wejdź w ten adres.

192.168.1.1

Zaloguj się jako admin i tam masz wszystko co Ci trzeba.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Domyślny login oraz hasło to admin admin. Nikt tego nie zmienia praktycznie. Tylko duże firmy oraz osoby które posiadają sieci wi-fi bez zabezpiecznia wpa2.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Pewnie masz internet od Cyfrowego Polsatu, porty poblokowane, dzwonilem do nich w tej samej sprawie co Ty tu piszesz. Odpowiedzieli mi, ze nic nie moga zrobic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...