Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem ze streamem

NoDeD123

Pytanie

Opublikowano

Witam was drodzy forumowicze. Otóż mam problem ze streamowaniem Lol'a, podczas normalnej rozgrywki na high mam 60 fps. Leczy gdy zaczynam streamować nawet na najniższych ustawieniach klatki spadają diametralnie do 10-15 fps, sprawdzałem w Frapsie próbując nagrac Lola na spokojnie miałem te 30 klatek. Poradźcie coś żebym mógł streamować. Z góry dziękuje za pomoc :)

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie oczekuj że będziesz mógł streamować w stałych fpsach z takim komputerem. Słaby i tyle musisz kupić nowy jak chcesz streamować.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Nie wiem czy warto inwestować w taki sprzęt , lepiej dołożyć conajmniej 2000zł i mieć dobry komputer do grania.

Ew. spytaj się w tym dziale: http://www.mpcforum.pl/forum/439-komputery/

byś musiał pewnie obudowe zmieniać koszt ze 100zł

Zasilacz pewnie no name kolejne 100zł

Płyta główna nie wiadomo jaka czy pozwala wsadzać jakie procesory na jaką podstawkę.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Witaj, 
Przyczyn problemu może być kilka. Na początek powinieneś podać, jaki masz upload. Zrób proszę test tutaj : 
http://www.speedtest.net/pl/
Podaj wyniki tutaj. Dodatkowo, wyślij mi swój DxDiag, abym mógł przyjrzeć się pełnej konfiguracji League. Być może masz niezaktualizowane sterowniki lub stary DirectX. 
Aby uzyskać diagnostykę DxDiag, wyszukaj "dxdiag". Następnie uruchom DxDiag, i kliknij "Zapisz wszystkie informacje". Powinieneś znaleźć informacje na pulpicie w formacie .txt. Załącz mi je. Czekam na informacje. 

Pozdrawiam

Darmowa pomoc techniczna dla graczy League Of Legends. Masz problem z FPS'ami? Grafiką? A może wyrzuca Cię z gry? Napisz, chętnie zajmę się twoim problemem. Email : [email protected]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...