Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Banik lel

.PanGlod.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc jakis zjeb konfident i bob podeslal na mnie cos h*j moze screeny hah jak daje cassio e zza plecow i zeobil to 4 dni temu nadal nie ma banicji jak myslicie ile mam czekac na to zeby dostac wymarzonego bana i miec powod aby isc na westa :(

Tu mscie boba co mnie podpierdolil:

http://www.lolking.net/summoner/eune/25147487#matches

Pozdrawiam

Ps.

I tak bede gral na BoLu lel

x

Nowicjusz
Opublikowano

Mam nadzieje że dostaniesz tego bana .  ^_^  7 dni .

ps. Co mamy zrobić z tym twoim bobkiem ? xD Dobrze zrobił , banować takich frajerów z bolem , spindalaj na west, tam też dostaniesz bana.  <3

Opublikowano

ok wlasnie zglosilem cie do norberta gierczaka pseudonim "dis" on sie zajmuje banowaniem graczy uzywajacych skryptow.

skoro zbanowal moje challenger konto to i twoje musi zbanowac,

spodziewaj sie bana w przeciagu 2 tygodni, pozdrawiam.

Opublikowano

Dla mnie to smutne że ty miałbyś dostac bana w końcu to nic takiego złego. Ja to bym napisał odwołanie do supportu gdybym dostał bana na twoim miejscu.

Opublikowano

Ta tylko ja nie wiem czy ona ma film czy screeny smieszne by byly screeny bo tak samo jak moglem dac e i uciekac i co mam exploity kappa?

A jak film to banicja lel

x

Nowicjusz
Opublikowano

Ta tylko ja nie wiem czy ona ma film czy screeny smieszne by byly screeny bo tak samo jak moglem dac e i uciekac i co mam exploity kappa?

A jak film to banicja lel

Serio nikogo to nie interesuje, jeszcze sie chwalisz tym że czitujesz, może czas sie nauczyć grać ?  banicja plis rito

Opublikowano

Cos czujem ze dostaniesz tego bana, ja tam bym sie nie przejmowal i innej gry se poszukal na twoim miejscu

idz grac w metina tam pelno czitow to gra w sam raz dla cb ni trza umic tam nawet grac.

Opublikowano

Jakiś czas temu jak grałem cassio, miałem w enemy @Netrodal i kilku innych polaków, wszyscy zarzekali się że mnie nagrali i wyślą do supportu. Teraz po 2 miesiącach wciąż nie mam bana. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

ludzie czy wy sie widzicie? to nie jest forum o grach, tylko o cheatach do tych gier :) dlaczego zarejestrowaliscie sie na nim i placzecie jak widzicie kogos kto cheatuje w grze ktora ty grasz :D ja mam na to wyje**ne bo od tego jest to forum.

bana nie dostaniesz bo sam gralem na cassio z exploitami i gowno dostalem. i duzo osob plakalo a i tak gram dalej

Age is just a number :)

Opublikowano

Nie mam czasu na takie bzdury bedzie czy nie bedzie ten ban jebac tera jestem w Barcelonie na wakacjach trzeba odpoczac i jeszcze raz przepraszam ta kobiete ktora obrazilem :(

Close

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...