Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Włamanie się na e-mail.

jedi135

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam dość nietypową sprawę, mianowicie boję się że moja kobieta robi jakiś skok w bok. Potrzebuje dowodów na to, żeby w sądzie podać rozwód z jej winy.

A więc drodzy użytkownicy, czy ktoś z was potrafi włamać się na e-mail znając tylko login ? Proszę o nie robienie sobie jaj, gdyż sprawa jest poważna, oraz proszę o szybkie odpowiedzi.

Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Opublikowano

Wynajmij sobie jakiegoś prywatnego detektywa. Twoja żona mogła te maile usunąć, a samo włamywanie się na konto nie jest legalne.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Serio k***a serio? Na forum gdzie 99% populacji to gimby, a "hakery" potrafią co najwyżej wlamac sie do archiwum winrara bez hasła..

Trollujesz czy myslenie zbyt trudna rzecz?

1. Jak zona bedzie spala lub bedzie w innym pokoju to podkradnij telefon - smsy przeciez mozna kasowac..

2. Popros ja zeby pokazala Ci emaile natychmiast zeby nie mogla ich pokasowac. 

Jak bedzie sie wykrecac zaufaniem lub czyms podobnym to masz swoja odpoiwedz i skorzystaj na 100% z pkt 1. Wiekszosc zdradzajacych/starszych kobiet (30+) to idiotki wiec watpie, ze pokasowala wszystkie emaile..

3. No i przeciez masz nogi - mozesz za nia pojsc.

Nie wierze, poprostu nie wierze..

E: No i kolejne consy malzenstw. 

Przeciez bez malzenstwa mozna taka sukę wyjebac z domu z dnia na dzień na zbity pysk bez grosza na chleb tylko z samymi jej rzeczami.

Kosmetykow ani ubran nie zje, a na mieszkanie tez nie styknie :)

A takto milej zabawy w dzielenie sie pieniedzmi ;)

Opublikowano

3xUP Detektyw, niby dobry pomysł, lecz w mojej okolicy raczej go nie ma, lecz poszperam jeszcze w internecie. 2xUP 1.Tego pomysłu na 100% nie wykonam. 2.Ma ona 2 e-maile i sadzi, że wiem tylko o jednym, więc pewnie tego by mi pokazała, nawet gdybym jej wpierał że wiem o tym drugim, wypierała by się. 3.Na bank robi to gdy jestem w pracy, innej opcji nie widze. UP e-mail już poszedł :)

Opublikowano

To weź wolne w pracy albo zamontuj kamery w kwiatkach, gdy jej nie ma w domu.

Opublikowano

Proszę o nie robienie sobie jaj, gdyż sprawa jest poważna, oraz proszę o szybkie odpowiedzi.

Poważne to będą konsekwencje, jak ona to zgłosi. Włamywanie się na pocztę jest nielegalne.

Opublikowano

3xUP Detektyw, niby dobry pomysł, lecz w mojej okolicy raczej go nie ma, lecz poszperam jeszcze w internecie. 

Myśle, że prywatny detektyw może przyjechać nawet z odległości kilkuset kilometrów. Zatrzyma się w jakimś hotelu w okolicy i przez jakiś czas będzie obserwował twoją żonę.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

email jest autora xD

1977 - 37 lat

Autor konto jedi135 zalozyl 2011 czyli mniej wiecej naklada sie na jego wiek w porywach do kilku msc.

Przyznaj sie na powaznie o co chodzi ;)

7763714062033731122776.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...