Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL Zarobek Sura WP 70 Lvl

Katuri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam surę wp 70 lvl, i nie wiem gdzie zarabiać :D mam dropka do m2 na metki, do imha, na medale tez sie cos znajdzie ale jednak za malo pieniedzy wpada :) Gram na serwerze Negros.

Moje eq i skille:

FMS+9 37 śr kd +3 exp

YY+4 -.- spalilem dużo razy :D 1k hp 10 do pż kd +4

Kask na 60 +6

Budda+9 czysta

Ebo+9 czyste

Nasior na 1 lvl 1.5k hp

Butki na 39 1.5k hp

Bransa ametystowa 1k hp

Skille :

Czarowane m8

Strach m7

Wirek m6

Palce 17 - nie umiem znalezc OZ od tygodnia

Gdzie mógłbym zarabiać taką postacią zeby zarobić więcej niż w M2? Na wydanie mam jakoś 130kk (chciałem za to kupić stalke)

Biolog : ks klatw :(

Buff - 28%

Wkn4tFu.jpg

Bob Marley Bless

Robie sygny na zamówienie

;)

Opublikowano

Metki mordu, kamole lecą w miarę. ale z tym eq bez buffa się nie obejdzie, możesz spróbowac też w lesie zwykłym i czerwonym :D

Opublikowano

Buffa mam 28% czytaj do końca :) Po konserwacji obczaje napewno :) Jakieś inne propozycje?

Wkn4tFu.jpg

Bob Marley Bless

;)

Opublikowano

Wiem o tym, myslalem ze chodzi mu o metki mordu na ognistej :p

Wkn4tFu.jpg

Bob Marley Bless

;)

Opublikowano

Na ognista. Obczaj 3 respy i lataj. Podexpisz buffa i skile mu podcagniesz, potem dt.

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

No tak, chodzi mi o metki na ognistej. Sam latam i tłuczę metki WP-kiem. Na wiecznych nie bywam, ale też podobno dobry zarobek.

Inne propozycję? Sohan metki śmierci :)

Ja tam dropie jak mówiłem na ognistej, też gram na negrosie, więc wiem, że na pewno zarobisz. Idzie wydropić kilka kamoli na jednym wypadzie ;P

@ UP
Za 130kk nie poszalejesz. Ja bym branse zmienił na pewno

Opublikowano

A moze lepiej stalka +6-9 z KD +4 by sie trafila? Aktualnei mam około 480 defa tylko, a ze stalką byłoby 550+

Wkn4tFu.jpg

Bob Marley Bless

;)

Opublikowano

Na tym poziomie nie rozdrabniaj sie nad YY a już Stalka niech bd dla Cb najważniejsza :)

Możesz robić dropki, fishboty, jeździć na DT itd . :D

Opublikowano

Kupilem sobie stalke +7 1.5k hp , wloze do niej kd moze na +8 wejdzie  wiec narazie starczy :P  jak dobije skille na G to wtedy ruszam sie z expem do 75 :) Zostalo mi 100kk pytam jeszcze raz co za to ogarniac? Nadal branze? :P

Wkn4tFu.jpg

Bob Marley Bless

;)

Opublikowano

Teraz, gdy już zainwestowałeś w lepszą zbroję ładnie wygląda Twoje eq, według mnie to teraz tylko polepszanie skili Ci zostało. Możesz zmienić jeszcze branze na tą z łez, ewentualnie kryształke. Co do samego zarobku to metki w DT albo na ognistej są tu najlepszym wyborem. 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...