Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dogry i WT i co lepsze?:D

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytania :

1. Czy muszę zagrać 5 meczy w WT czy wystarczy jak się zarejestruje i potwierdzę email? Bo mi się wydaję że nie mają jak tego sprawdzić czy zagrałem te 5 meczy.

2. Zbierać 3999pkt i wymieniać na RP lub te 1999? ( co jest bardziej opłacalne ) ?

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

@WaRnning?! Haha chciałbyś ja przez rok nazbierałem jakieś 400 zaledwie xD 3999 to będziesz zbierać chyba z 10 lat oni tak ściemniają na tej stronie byle dostać jak najmniej. Ja udzieliłem kiedyś 100 odpowiedzi w serwisie po 5 punktów warte, a dostałem tylko za....12 odpowiedzi.

Pierdol ten serwis rób referale dobrze radzę. Prędzej coś z tego wyciągniesz za 150 już masz 5k rp + różne fajne nagrody uzbierane przez wcześniejsze kamienie milowe ;) 

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

@"WaRnning?!" Haha chciałbyś ja przez rok nazbierałem jakieś 400 zaledwie xD 3999 to będziesz zbierać chyba z 10 lat oni tak ściemniają na tej stronie byle dostać jak najmniej. Ja udzieliłem kiedyś 100 odpowiedzi w serwisie po 5 punktów warte, a dostałem tylko za....12 odpowiedzi.

Pierdol ten serwis rób referale dobrze radzę. Prędzej coś z tego wyciągniesz za 150 już masz 5k rp + różne fajne nagrody uzbierane przez wcześniejsze kamienie milowe ;)

Nie gadaj głupot prosze cie

Jestem moderatorem tam kilku gier i jeżeli odpowiadasz na pytania z sensem i nie powtarzasz to dostajesz punkty :/ na dodatek trzeba też sobie pograć w kilka gier co to za problem co do tematu bardziej opłaca się kupować za 4k :)

Opublikowano

Żeby nie zakładać nowego tematu, czemu nie mam żadnych nagród za granie w gry na do.gry, na początku jak założyłem konto to miałem i wypełniłem parę, ale teraz ich nie mam. Pomoże ktoś?

E9mwj60.png<--- Why? :(

Opublikowano

@Grafiese A co z WT? Wystarczy potwierdzić email i się zarejestrować czy trzeba grać 5 gier?

Trzeba zagrać 5 gier, d***y działa na zasadzie refów z portali typu portmmo, którym reklamę zlecają firmy produkujące daną grę. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

@Naven123 O ile się nie myle, kase za refflinki dostaję się za rejestracje, a poza tym jak sprawdzą czy zagrałem te 5 gier?

Bo to sprawdza bezpośrednio system wbudowany w grę ?

b_560_95_1.png

Opublikowano

D***y działa bardzo dobrze, po co ściemniacie ? Jeśli ktoś ma czas chęci i szybki internet to nawet w kilka dni zarobi na minimum do wypłaty RP (2k punktów). Sam już wypłaciłem, wszystko przebiegło pomyślnie. Serwis jak najbardziej godny polecenia. Pozdrawiam! :)

Opublikowano

Żeby otrzymać punkty to musisz się zarejestrować i wejść do gry, zagrać przynajmniej jedną rundę (na moim przykładzie). Dzień pozniej dostałem punkty, mozliwe ze wystarczy sama rejestracja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...