Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Annie - nie wiem co wybrać

VeQQs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

T4lXxtc.jpg

Co polecacie z tych 3 skinów? Może opiszę co ja myślę:

1. Ciekawy ma nowe animacje które wyglądają ładnie oraz dobrze się będzie komponować z moja Dragon Blade Riven. Tibbers wygląda epicko.

2. Super pomysł na skin dodatkowo jest ciekawy i oryginalny. Może nie ma nowych animacji(chyba) ale pomysł przebija wszystko. Tibbers jest śmieszny :D

3. Fajny skin odmieniona Annie. Trochę nie podoba mi się jej W. Nowe animacje, ale raczej takie średnie.

Co do Prom Queen Annie to odpada na starcie. Jakoś mnie nie przekonuje.

wHgO0WT.gif

Opublikowano

Mam PANDE. Ma bardzo fajnego tibersa. Skille wyglądają magicznie :D

Kup se gotycką. Jest za 975 rp i ona w zestawach gdy masz all postacie z zestawu to tylko placisz za skina.

Opublikowano

Polecam Pande Annie sam z niej korzystam:

- Tribbers wygląda ładnie

- zmienione niecio animacje

- świetnie wygląda w grze

- mały miś xD

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Reverse Annie. Świetnie wygląda w grze i ten Tibers w sukience. =D

Nowicjusz
Opublikowano

Panda Annie , najlepsza animacja powrotu  ^_^  Awwwwww . Ogólnie epicki wygląd skilli.  <3

Opublikowano

1. Ciekawy ma nowe animacje które wyglądają ładnie oraz dobrze się będzie komponować z moja Dragon Blade Riven. Tibbers wygląda epicko.

2. Super pomysł na skin dodatkowo jest ciekawy i oryginalny. Może nie ma nowych animacji(chyba) ale pomysł przebija wszystko. Tibbers jest śmieszny :D

2 - zgodzę się, ale lepiej jak już kupujesz skina, to aby różnił się od klasycznego. Dlatego wybierz Pandę - 1, animacja, ładny art, epicko wygląda w grze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...