Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

**NEW** PSD Interface'u logowania by FeistyGraphic

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo ładnie, like leci.

A może zrobisz kiedyś jakiś Interfejs gry ? :)

Hm, pomyśle nad tym, aczkolwiek nie wiem, jak będzie u mnie z czasem i czy po prostu, natchnie mnie wena na taki projekt :)
Opublikowano

Bardzo ładnie, like leci.

A może zrobisz kiedyś jakiś Interfejs gry ? :)

Popieram, ciekawi mnie jakby wyszedł.

Co do tematu to ciekawe połączenie kolorów - czerwony z niebieskim, trzeba przyznać że wygląda to całkiem przyzwoicie.

Opublikowano

A tu proszę zakodowane xD:
97201140616091081780.png

DL:

https://mega.co.nz/#!iAFVgQ5Z!JrHy5pU_pxeKBhwmtsuBKgRXW3XcGiFHwC5qSKVpm5c

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/edc347c3f085b8ded852fa769223ceecbc395af1aeb254cfafa53dc63ef2d5f8/analysis/1406161366/

Hasło:

http://xvet.pl

52539140616134481780.png

Sorry że nie wszystkie "funkcje" są dostępne ale:

po I mi się nie chciało
po II to jest Demo xD

Nie pomagam z "wgrywaniem" tego!

8910814572903361049127.png

Opublikowano

Baran świetne kodowanie, fajnie żeś to zakodował.

Ja to wykorzystałem na swoim serwerze:

Tutaj że elegancko działa:

6352414061651461217489.jpg

Opublikowano

Sorry ale to jest paskudne z każdą twoja wrzutą przekonuje się do tego że nie umiesz robić grafiki. Do tego w 95% zryte z jednej gry przeglądarkowej w którą grałem jakoś w Lutym. Jak znajdę chwile to ją znajdę i pokażę.

Opublikowano

Wredna jak zawszę, z*********e.

Baran - jak zawsze, nudzi Ci się ! :D

I dobrze że się nudzi, bynajmniej jakieś tam nowsze logowanie niż standardowe.

Opublikowano

Sorry ale to jest paskudne z każdą twoja wrzutą przekonuje się do tego że nie umiesz robić grafiki. Do tego w 95% zryte z jednej gry przeglądarkowej w którą grałem jakoś w Lutym. Jak znajdę chwile to ją znajdę i pokażę.

Ja też chętnie zobaczę bo pomysł i wykonanie w 100% moje. Mam na ten dowód niescalone elementy psd, jak i osobiście wykreowane style warstw :)

Opublikowano

Wredna, jak dotąd nigdy mnie nie rozczarowałaś. Bardzo ładna praca, sam do serwera nie wykorzystam ale cieszę się, że dajesz taką możliwość innym. Baran, ładne kodowanie! :D

Opublikowano

Co ona Ci zrobiła, że ją nie lubisz?, ewidentnie widać, że nie lubisz, bo pierd***** takie głupoty, że to się nie mieści.

Pokaż mi gre w którą grałeś w lutym.

A i jeszcze jak paskudna to zrób lepszą !

Opublikowano

Co ona Ci zrobiła, że ją nie lubisz?, ewidentnie widać, że nie lubisz, bo pierdolisz takie głupoty, że to się nie mieści.

Pokaż mi gre w którą grałeś w lutym.

A i jeszcze jak paskudna to zrób lepszą !

Na 100% nie ma tego, tamtym postem chciał tylko i wyłącznie utrzeć mi nosa. Chociaż próba wyszła mu niezbyt udanie.

Opublikowano

@Wredna, bez obrazy ale dla mnie to wygląda jak kupa.... Wiem że masz umiejętności i mogłaś zrobić coś lepszego, bo nie ukrywając wrzuciłaś jakiś odpad który za grosz nie ma wyczucia stylu.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Na 100% nie ma tego, tamtym postem chciał tylko i wyłącznie utrzeć mi nosa. Chociaż próba wyszła mu niezbyt udanie.

Rób lepiej kolory takie łagodne jak to, http://i.imgur.com/8GZuKVv.jpg

Masz może teraz czas na przyjęcie zamówienia, czy nadal kończysz te wcześniejsze?

Opublikowano

Super ! Jeśli pozwolicie ( Ty i Baran) Wykorzystam na swoim serwerze :D

Panie po to są udostępnione, aby z nich korzystać, więc jak to się mówi, na zdrowie ;] :D

Opublikowano

@Wredna, bez obrazy ale dla mnie to wygląda jak kupa.... Wiem że masz umiejętności i mogłaś zrobić coś lepszego, bo nie ukrywając wrzuciłaś jakiś odpad który za grosz nie ma wyczucia stylu.

Jeśli darmową pracę tego pokroju nazywasz odpadem, to jak najbardziej więcej takich odpadów na forum! ;-)

727881401622271220780.jpeg
  • 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...