Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kawałek "Jacka" w telefonie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
 Dzisiaj przyszła mi paczka prosto z salonu z nowiusieńkim smartfonem, oczywiście musiałem wytestować go pod każdym względem
i gdy przeszedłem do "próby dźwieku" nastała tragedia, gdy wyjąłem jacka zorientowałem się że jego część została w moim NOWYM 
telefonie.... Co mam teraz zrobić.... jakieś pomysły.... nie chciał bym utracić gwarancji, ani oddawać go do salonu (względy cenowe)

1329848632-U118767.png

by vilax

Opublikowano

Witam,

Dzisiaj przyszła mi paczka prosto z salonu z nowiusieńkim smartfonem, oczywiście musiałem wytestować go pod każdym względem

i gdy przeszedłem do "próby dźwieku" nastała tragedia, gdy wyjąłem jacka zorientowałem się że jego część została w moim NOWYM 

telefonie.... Co mam teraz zrobić.... jakieś pomysły.... nie chciał bym utracić gwarancji, ani oddawać go do salonu (względy cenowe)

Nie masz jak tego wyciągnąć, ponieważ jack jest wpięty :/

Niestety musisz go oddać do salonu i zabulić :c

Opublikowano

Jaaaaa pierdolee jaki niefart xDD Ogolnie sprobowalbym ta wyjeta czesc jacka posmarowac super glue i wlozyc do srodka, potrzymac chwile zeby zaschlo i sprobowal wyciagnac, tylko tego kleju nie zaduzo zeby nie wyplynal na boki bo wtedy sie przyklei do scianek. Wg mnie powinno sie udac, powodzenia :p

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ja próbował bym podobnie jak @barabaszek5, jednak użył bym szpilki. Troszkę superglue nałóż na łepek od szpilki, dociskając poczekaj 3 min, spróbuj delikatnie wyjąć szpilkę razem z ułamaną częścią wtyczki. Jeżeli zamiast szpilki użył byś pozostałej części wtyczki, prawdopodobnie utknął byś z wklejoną całą wtyczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...