Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O co chodzi z tymi turkami?

Rorschach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No po prostu za darmo było można się przenieść do kebabów. Głównie chyba z ciekawości i przez to że kebaby są dobre w kebabach a nie w lolu. Tyle. :D

Opublikowano

Wrzuca Cię po MMR. Ja się osobiście przeniosłem z ciekawości (jak mi się znudzi to kupię tego paysafe'a i się gdzie indziej przeniosę) i z nudy na nordicu.

@Miszczu

Mnie przeniosło z P3 do P4.

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

1.Jeśli masz niskie MMR to tak.

2. Turasy są po prostu słabe (w platynie grają tak samo jak w silverze na nordicu).

3. Bardzo łatwo, jeśli się ma czas i chęci (czego mi brakuje).

Opublikowano

Na spokojnie, jak szło Ci dobrze na nordicu to tutaj pójdzie Ci jeszcze lepiej.

Tylko zawsze może się trafić troll czy noob (ah te duo bot'y), na żadnym serwerze nie ma wyjątku.

I jeszcze taka mała ciekawostka: Na Tureckim serwerze trafiają się podwójne duo w jednej drużynie.

Opublikowano

Możesz tam nawet wbić Challengera ale twoje umiejętności będą na poziomie silvera/brązu... U kebabów jest taki poziom że można grać z zamkniętymi oczami.

Opublikowano

Gram na EUNE :P, i idzie mi dobrze ;).

Warto się tam przenieść? I załóżmy wbiję tam golda v i przeniose się z powrotem na EUNE to gdzie będę ?

Może Cię wrzucić wyżej, np. G3.

Opublikowano

Jeśli poprawi Ci się MMR. I tak, można tak skakać pomiędzy serwerami (IMO bez sensu).

Opublikowano

Ale mnie wkurwiają ci zjebany ludzie co pytają sie 50 razy o to samo tylko inaczej zdanie piszą, ogarnijcie sie k***a. 

Teoretycznie łatwo wbić tam dywizje, najlepiej zrobić tam nowe konto jako smurfa, bo chyba już nie można za darmo się przenieść, ale nie polecam tego sposobu, bo nawet z Platyną tam to i tak Twój poziom gry to Silver skoro chcesz się tam przenosić dla łatwej dywizji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...