Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak kostiumu w zakładce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jo,mam problem,wgrałem sobie system kostiumów ricky92 na serwer. Niby wszystko działa lecz po założeniu kostiumu nie ma nic w zakładce i nie ma jak go zdjąc. Jakieś rozwiązanie? Poleci limit.

f18981c889.jpg

Opublikowano

nie masz widocznie ikonki tego kostiumu a jesli masz ja nadal gdzies w eq to masz złe antiflag 

aha wtf jak nie mam ikonki jak mam... Tam nic nie ma ogarniasz to? Antiflag? co ma antiflag do tego... Antiflag mam na 0 żeby każda postać mogła założyć

07ce871bb4.jpg

sprawa wygląda tak

Opublikowano

Kostiumy:

type 28

subtype 0

wearflag 4096

Fryzury:

type 28

subtype 1

wearflag 8192

Aaa gimby nie umieją. :D

Mistrzu @The Naid że se tak zażartuję, co mu da te wearflag, jak ma niewłaściwą wersje klienta pod kostiumy?

Opublikowano

Mistrzu @The Naid że se tak zażartuję, co mu da te wearflag, jak ma niewłaściwą wersje klienta pod kostiumy?

Zwiększenie progu % ukończenia systemu kostiumów

Tadam! jestem z*******y. xD

0LsM05U.png

Opublikowano

Kostiumy:

type 28

subtype 0

wearflag 4096

Fryzury:

type 28

subtype 1

wearflag 8192

Aaa gimby nie umieją. :D

Wyjdź prosze Cie... Do cholery jasnej człowieku za jakiego debila ty mnie uważasz żeby nawet takich podstaw nie umieć? Wgl gimby? Od kiedy licealista jest gimbusem f**k logic.

Właśnie czaje że to może być coś w kliencie ale nie ogarniam za bardzo co może za to odpowiadać.

Pliczki z klienta : http://www.speedyshare.com/rvNpx/lel.rar

Skan  :  https://www.virustotal.com/pl/file/52732d8ce4231a8dfd241cef158dcd212e0a1f51be2cdfe94e07f9711afe449f/analysis/1406187738/

Przypominam że za naprawe daje limit.

wpisy tak dla nieogarów mam type="28" subtype="0" weight="0" size="2" antiflag="0" flag="0" wearflag="4096"

zeby juz nie spamili ze to cos po stronie wpisu...

Zwłaszcza w uitooltip jest strasznie dużo rzeczy oznaczone # wiadomo że po usunieciu # ta rzecz wejdzie w życie klienta aczkolwiek po edycji wywala mi w syserze błądy odpowiadające np za system wyboru postaci itd..

wystarczy wyszukać fraze "costume"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...