Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto zagrać?

Norbertpl22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się nad pobraniem tej oto gry. I mam takie pytanko czy tam da się "apgrejdować" i kupywać bronie za kase w grze. Bo nie mam ochoty wydawać kasy realnej bo dość dużo wpakowałem w War Thunder ^^

Opublikowano

Tak jak w każdej grze FPS możesz normalnie kupować za hajs bronie, trudno mi odpowiedzieć na pytanie czy ta gra jest "pay2win" ale pewnie jak w każdej grze wydasz troszkę kaski to będziesz miał lepsze itemki, co do "apgrejdowaniu" broni to nie wiem czy się da ale wydaje mi się że powinno się dać.

Opublikowano

Tam nawet bronią na 1 poziomie można łatwo zabić - grając snajperem.

Opublikowano

Nie polecam gry, jeżeli miałeś okazję grać w Battlefield 4 za czasów błędu z Netcodem to można by powiedzieć że Warface kontynuuje tą tradycję, dam przykład, gość sobie stoi, ze snajperki strzeliłem do niego 2 razy, pierwszy strzał został zaliczony, drugi jakimś cudem zabił go w momencie w którym schował się za skrzynię czyli jakieś 1,5 sekundy po tym jak oddałem ten drugi strzał. Ta gra to chodzący glitch, nic tutaj nie działa, gdy strzelasz do przeciwnika to tak jakbyś ciągnął losy, czy strzał w tors zabije natychmiast przeciwnika, czy zada obrażenia równe strzelaniu w nogi.

Odradzam grać. A jeżeli ktoś mi zarzuci że się nie znam, jestem wielkim fanem FPS'ów, Counter-Strike, Battlefield, Call of Duty, grałem w większość gier z tej serii, we wszystkich byłem bardzo dobry, ale jedynie w tej grze nie jestem w stanie rozgryźć jak działa tutaj nakładanie obrażeń, bo tutaj jest taka loteria że się po prostu nie da.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...