Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TF2 - Kino?

MatrixXHardcore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż jestem dosyć dobrym graczem (snajperem) w Team Fortress 2 i chciałbym się zapytać czy jest taki mod jak "kino" przykład jest w grze Call of Duty Modern Warfare 3 Black Ops 2 i te nowsze "Ghosts" które polega na tym że zapisuje nam jakąś ilość meczy którą graliśmy do powtórki żeby np.zgrać i zrobić fragmovie :) Jeśli jest taki mod to proszę podsyłać linki na PW (W nagrode daje limit)

Opublikowano

Na niektórych serwerach jest możliwość nagrania powtórek. Po zdechnięciu powinno Ci się wyświetlić coś w stylu zapisz powtórkę z danego życia. 

461151420292002410470.png
Opublikowano

Na niektórych serwerach jest możliwość nagrania powtórek. Po zdechnięciu powinno Ci się wyświetlić coś w stylu zapisz powtórkę z danego życia. 

Wiem że są takie opcje ale chodzi mi o to czy jest taki mod bo nie na każdym jest opcja POWTÓREK :/

Opublikowano

Wiem że są takie opcje ale chodzi mi o to czy jest taki mod bo nie na każdym jest opcja POWTÓREK :/

Raczej nie.

Opublikowano

Oczywiście, że jest ale działa to tylko na serwerach turniejowych ale zawsze możesz ręcznie nagrywać dema. Mimo tego raczej wątpię byś był aż tak dobrym sniperem, anyway- nikt fragmovie z ffa nie będzie chciał oglądać bo to nie wyczyn.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...