Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga] KichaMCPL

Swiezu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcialbym zgłosić skargę na użytkownika @Kicha (Dawniej KichaMCPL).

Siedzimy z @Lord Phoenix na publicznym kanale, gdy nagle kicha wchodzi, zaczyna puszczać dźwięki z TS'a (ban from the server, stop recording, etc.).

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

No dokladnie a jak prosimy zeby przestal lub wyszedl to sie nie slucha i coraz bardziej denerwuje. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Dowód? Wszyscy wiemy, że wy się bardzo lubicie, skąd pewność, że to nie jest zmowa?

Po 2. skąd mam wziąć te dźwięki, skoro nie mam praw na tym TS do banowania, a recording zapisuje się na czacie i w logach.

Tak btw. http://www.mpcforum.pl/topic/1226574-regulamin-tsmpcforumpl-oraz-wytyczne-dotyczace-skarg-odwolan-itp/

KidMod i nie umie czytać podpiętych tematów gdzie temat jak nic mówi co i jak trzeba zrobić :O

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Dowód? Wszyscy wiemy, że wy się bardzo lubicie, skąd pewność, że to nie jest zmowa?

Po 2. skąd mam wziąć te dźwięki, skoro nie mam praw na tym TS do banowania, a recording zapisuje się na czacie i w logach.

Tak btw. http://www.mpcforum.pl/topic/1226574-regulamin-tsmpcforumpl-oraz-wytyczne-dotyczace-skarg-odwolan-itp/

KidMod i nie umie czytać podpiętych tematów gdzie temat jak nic mówi co i jak trzeba zrobić :O

Na szczęście, przynajmniej umiem się zachować ;)

Pajacujesz od dłuższego czasu, i robisz to za co zostałeś zdegradowany - uciążliwy trolling.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Za dużo skarg otrzymałem... Ta przesądziła o sprawie, zwłaszcza, że wiem jaki potrafisz być. Tymczasowo @Kicha dostał bana.­ Proszę o kontakt na GG/PW jeśli ktoś ma coś w tym temacie do powiedzenia. Zwłaszcza czekam na Ciebie kicha.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Blokada została zdjęta po konsultacji z Seldkiem.

Następnym razem biorąc pod uwagę to co się działa wcześniej i tę sytuację teraz nikt nie będzie na siłę szukał drugiego dna sprawy.

To tyle. 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...