Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Możliwość kupienia permów

kakar642

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla tych co nie wiedzą to w shopie za nx można prawie wszystko na perma kupić ubrania, bronie dla speca itd nawet miny!

Opublikowano

Za 15min artykuł o tej aktualizacji, pisze o niej @Dektored

Hmm ciekawi mnie jedna rzecz tanker vest ma teraz 9% bonusowego speeda a przed aktualizacją miał -9 czyżby jakiś bug wizualny? czy nexon zmienił naprawdę ten bonus?

Opublikowano

mi sie wydaje ze im sie cos spiepszyło .... niemozliwe zeby dali +9 speeda . jak cos to nie bedzie wizualne lecz odczuwalne aole to naprawia pewnie

@ coś jest nietak bo nie ma Recon Vest'a

Opublikowano

mi sie wydaje ze im sie cos spiepszyło .... niemozliwe zeby dali +9 speeda . jak cos to nie bedzie wizualne lecz odczuwalne aole to naprawia pewnie

Zapewne to już tak na stałe będzie.

Opublikowano

W opisie tanker vesta jest napisane że umożliwia dosyć szybkie poruszanie więc chyba jednak zmienili ;d ale mam co do tego wątpliwości bo jak sprawdzałem podczas gry to jakiejś różnicy nie odczułem z tanker vestem przed tą aktualizacją.

Jednak to bug wizualny prędkość jest taka sama jak była przed tą aktualizacją :)

Opublikowano

Huhu, a tanker vest siedzi na 90 w inboxie xD Wyczytałem też na czacie, że jakaś snajperka ma wszystkiego po 100, dmg itd ale pisali, że to niby bug jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...