Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kebaby wzywają ?

OverSUCK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Tak jak nie którzy wiedzą miałem miesięczną przerwe od gry w LoL'a i teraz moje pytanie był jakiś free transwer do turków tak ??? ale już go nie ma i trzeba bulić te 2600rp aby się przenieś

Opublikowano

aha troszke szkoda co na eune będę diaxa wbijał z tydzień a tam bym miał po 3 dniach ;/ chyba że kupie te 2300rp i się przeniose

Opublikowano

Nie opłaca się przenosić pozom jest tak niski, że o dobrym adc można pomarzyć.

Dla supportów to jest piekło. Dopiero od Platyna/Diament zaczynają się ogarnięci ludzie.

Flejmują tylko że po turecku

giphy.gif ­

Opublikowano

Ja w jedną noc z G5 do G3 wbiłem. 

Do soboty Platyna a potem.. 

Najlepiej to zrobić Ocenia - Turcja - Europa.

Oceania darmowy Ziggs PoolParty , Turcja Sivir i potem wrócić do siebie ;)

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Ja w jedną noc z G5 do G3 wbiłem. 

Do soboty Platyna a potem.. 

Najlepiej to zrobić Ocenia - Turcja - Europa.

Oceania darmowy Ziggs PoolParty , Turcja Sivir i potem wrócić do siebie ;)

Ta jak bym miał tyle rp :/ kusi mnie ten turek bo jak mówicie że tam taki niski poziom ja na EUNE w 3 dni z silver III do Gold II xD dobra a kiedy był dostępny ten transwer za free ???

Opublikowano

Wczoraj jeszcze. Sam chciałem sie tam przenieść ale dopiero dzisiaj,wchodze do sklepu pacze a to huja ni ma transferu fri. Imo riot jest zjebany bo nie napisał nic na stronie od kiedy i do kiedy jest ten transfer.

Opublikowano

Ja sie wczoraj przeniosłem jakoś, bo kolega przeszedł i dziwnym trafem zamknęli darmowy transfer akurat xD

Ale generalnie turasy słabe, bo grałem 4vs5 i sam wygrałem. Easy + do tego po przeniesieniu się bylem 2 dywizje wyżej niż tutaj...

Opublikowano

Też się przeniosłem chyba przedwczoraj. K***a jeszcze nigdy nie spotkałem dobrego adc (jedynie u enemy). Gram only mid/jungle/top bo tylko tymi liniami można coś zrobić. Ale przyznam, że jak zaorasz linię kimś hyper carry to wykerujesz sam to. Dziś wygrałem 3v5 grę jako Ahri na skrypcie od geniusza Marcolego xD

Opublikowano

Jak nie spotykasz dobrych adc to sam graj adc. Ja chwile temu zagrałem 19/3 tristaną i przeciwny adc wyszedł na 7 levelu - tak się wygrywa gry.

Opublikowano

Jaki jest sens tego przenoszenia sie?

Nie cieszylibyscie sie bardziej kiedy wbilibyscie dia na serwerach gdzie graja wasi znajomi?

Poza tym to kiedy wbijecje tego dia tam a chcielibyscie sie przeniesc to i tak spadniecie spokojnie o pare dywizji, wiec ja nie widze w tym jakiegokolwiek sensu.

Opublikowano

Jak nie spotykasz dobrych adc to sam graj adc. Ja chwile temu zagrałem 19/3 tristaną i przeciwny adc wyszedł na 7 levelu - tak się wygrywa gry.

Człowieku ADC to ja nie potrafię grać. Znaaczy znam podstawy i mam wszystkich prawie ADC ale mało kiedy mi się udaaje zaorać botlane. Mid i top łatwiejszy lub jungla.

Przed chwilą przegrałem promo bo Elise p********y turek składał się full ap w jungli i c**j.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...