Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Moderatorem forum IP.Board - Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4750714061383391217167.png

4884014061383401217167.png

O mnie

Witam!  mam na imię Kacper. :)

Mam 16 lat.

Mieszkam w Polsce, a dokładniej w Warszawie.

Pewnie zapytacie się, dlaczego właśnie ja? ponieważ, bardzo lubię utrzymywać na forach porządek itd wręcz jest to moje hobby. Byłem już 

kilka razy moderatorem forum na serverach takich jak VenoxMt2, Sheila.pl http://screenshooter.net/100101581/jgxeamm

Na ogół bywam spokojny ale jak ktoś mnie wkurzy to czasami za dużo powiem, ale pracuje nad tym.

Dodam, że silnik IP.Board znam w skali 9/10 ponieważ zawsze może mnie coś zaskoczyć, jestem tylko człowiekiem. :P

Oferuje

- Moderowanie forum

- Szacunek

- Kulturę 

- Szybki kontakt

- 9h poświęcone dla forum w tygodniu, w weekendy od 10 do 3 rano, a w wakacje prawie non-stop. :P

- Rozmowy z użytkownikami 

Oczekuję 

- Milej administracji

- Dobrego kontaktu

- Wzajemnego szacunku

- Rangi

Zalety 

- Znajomość  ortografii

- Wysoka kultura

- Jak się za coś biorę to zawsze kończę. :P

-  Lubię pomagać

- Jestem ogarnięty

Wady 

- Czasami użyję wulgaryzmu , ale ograniczam to

Kontakt

- PW na MPCForum

GG: 49842097

Pozdrawiam - Nukey. :)

Opublikowano

Nie polecam poniewaz ta osoba jest ''Dzieckiem'' Nie zna kultury osobistej jak sie zdenerwuje.

Odezwał się wielki dorosły widzę, że nie umiesz przyjąć krytyki, nie znam kultury osobistej? daj jakis dowod. ;)

Opublikowano

Polecam, zna sie na rzeczy, ogarniety gosc. :)

Sorry za brak polskich znakow- niemiecka klawiatura. ;c

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Odezwał się wielki dorosły widzę, że nie umiesz przyjąć krytyki, nie znam kultury osobistej? daj jakis dowod. ;)

XXShXY9.png

Taki dowód wystarczy?

Nie wiem czy zna się na rzeczy i jak się z nim współpracuje, ale ze względu na kulturę nie polecam.

giphy.gif ­

Opublikowano

846521406224976949795.png

Taki dowód wystarczy?

Nie wiem czy zna się na rzeczy i jak się z nim współpracuje, ale ze względu na kulturę nie polecam.

To nie ja napisałem tego posta, tylko mój braciszek, przez którego dostałem bana.:) mozesz mi nie wierzyć.

Opublikowano

To nie ja napisałem tego posta, tylko mój braciszek, przez którego dostałem bana.:) mozesz mi nie wierzyć.

Każdy się tak tłumaczy :D

Te 9h poświęcenia dla forum niestety nie jest cudownym wynikiem ;-;

Ale tutaj chodzi o dobrą modernizację forum, a skoro byłeś już na takim stanowisku to,być może, sprawdzisz się jeszcze raz ;)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Sorka, ale jak słyszę to mój brat, to mój pies xD etc. to po prostu nie mogę z tych typów takich jak ty gunwo mnie to obchodzi/nas czy to twój brat pozwoliłeś na to :) NIE POLECAM  i gdy będę miał w opiecie jakieś forum to na pewno nie zaproszę i nie przyjmę :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Sorka, ale jak słyszę to mój brat, to mój pies xD etc. to po prostu nie mogę z tych typów takich jak ty gunwo mnie to obchodzi/nas czy to twój brat pozwoliłeś na to :) NIE POLECAM  i gdy będę miał w opiecie jakieś forum to na pewno nie zaproszę i nie przyjmę :)

Bez mojej zgody to napisal, ale ok twoja opinia.

Nie znam go dokładnie.

Ale mimo to ładnie napisał podaniem.

Pozdrawiam i powodzenia. 

Dzięki :)

Każdy się tak tłumaczy :D

Te 9h poświęcenia dla forum niestety nie jest cudownym wynikiem ;-;

Ale tutaj chodzi o dobrą modernizację forum, a skoro byłeś już na takim stanowisku to,być może, sprawdzisz się jeszcze raz ;)

w roku szkolnym 9h a w wakacje prawie non- stop ;) zaraz dopisze o tym.

Opublikowano

Bez mojej zgody to napisal, ale ok twoja opinia.

Dzięki :)

w roku szkolnym 9h a w wakacje prawie non- stop ;) zaraz dopisze o tym.

Za 1 post nie ma bana ;)

Znam go trochę, również jego zachowanie z tego powodu nie polecam.

Ostatnio robiłeś serwer, ładnie tak wyzywać, ubliżać i kłamać ze startem?

O 18;00 niby wystartował, nikt klienta nie miał, a Ty zapraszałeś na eventy :)

Jeszcze raz nie polecam, brak kultury - po tym można też wywnioskować, że jak się na ktoś będzie z nim prowadził dyskusję, to albo wpadnie w "szał", albo zbanuje (bez powodu).

621031404210882313241.png

Opublikowano

Za 1 post nie ma bana ;)

Znam go trochę, również jego zachowanie z tego powodu nie polecam.

Ostatnio robiłeś serwer, ładnie tak wyzywać, ubliżać i kłamać ze startem?

O 18;00 niby wystartował, nikt klienta nie miał, a Ty zapraszałeś na eventy :)

Jeszcze raz nie polecam, brak kultury - po tym można też wywnioskować, że jak się na ktoś będzie z nim prowadził dyskusję, to albo wpadnie w "szał", albo zbanuje (bez powodu).

To czemu w powodzie bana dali linka do wlasnie tylko tego postu ? :) nigdy ze mna nie rozmawiales wiec nie mow ze mam jakies braki w kulturze, nawet jakbym kogoś zbanowal to administrator sie odpowiednio mną zajmie. ;) (chociaż ja nigdy bez powod nie banuje;p)

pzdr

Opublikowano

To czemu w powodzie bana dali linka do wlasnie tylko tego postu ? :) nigdy ze mna nie rozmawiales wiec nie mow ze mam jakies braki w kulturze, nawet jakbym kogoś zbanowal to administrator sie odpowiednio mną zajmie. ;) (chociaż ja nigdy bez powod nie banuje;p)

pzdr

Bo pewnie miałeś odpowiednią ilość PKT :)

Wystarczy, że czytam Twoje posty na tym forum i ilość założonych kont z powodu bana.

621031404210882313241.png

Opublikowano

Bo pewnie miałeś odpowiednią ilość PKT :)

Wystarczy, że czytam Twoje posty na tym forum i ilość założonych kont z powodu bana.

Miałem około 5% ;) a dostalem bana na 14 dni, mozesz mi juz nie spamic w temacie? jak masz jakieś wąty to pisz na PW.

Opublikowano

Nukey... a dlaczego dostałem na PW od Ciebie coś takiego: mam bf3 na orginie na "oddanie" ?

Nienawidzę spamu. Zatem ponownie pytam - dlaczego?

Opublikowano

Nukey... a dlaczego dostałem na PW od Ciebie coś takiego: mam bf3 na orginie na "oddanie" ?

Nienawidzę spamu. Zatem ponownie pytam - dlaczego?

Nic ci na prywatną wiadomość nie wysłałem

Opublikowano

Polecam chłopaka mimo hejtów, nie jestem od rozgrzeszania kogoś za posty które ktoś,gdzieś napisał ale kulturę w czasie rozmowy z mną zawsze utrzymuje i widać że się stara :)

Pozdrawiam

True

Opublikowano

Polecam chłopaka mimo hejtów, nie jestem od rozgrzeszania kogoś za posty które ktoś,gdzieś napisał ale kulturę w czasie rozmowy z mną zawsze utrzymuje i widać że się stara :)

Pozdrawiam

True

Dzięki true ;)

Opublikowano

@Nukey.

Nic ci na prywatną wiadomość nie wysłałem

Ach... rzeczywiście - mój błąd. To było w komenatrzach - zresztą aż dwóch (ja zacytowałem jeden). Ale widzę, że już je szybko usunąłeś. Nic to - na pewno jest jakiś log tegoż forum i ktoś to sobie sprawdzi, jak zechce.

Neoxyh jasno Ci napisał (24 lip 2014, 19:04), że:

Handel jest dozwolony tylko i jedynie w dziale giełda, poza nią nadal takie wybryki są karane.

Przykro mi to mówić, bo mam w Twoim wieku bratanicę, która ma solidny kręgosłup moralny. Jednak Ty nad swoim musisz popracować.

Nie lubię osób zakłamanych. Chcesz być moderatorem, a spamujesz - żenujące.

@True990

Nie hejtuję chłopaka - nie znam go i nie mam powodu tego robić. Jednak na podstawie tego, co przeczytałem plus to, co sam od niego otrzymałem, podważam jego przydatność na moderatora.

Parę postów wyżej wpadkę z brzydkim językiem tłumaczy bratem. Nawet jeżeli tak było (choć wg mnie to kiepska młodzieżowa ściema), jest niedpowiedzialnym postępowaniem fakt, że nie wylogował się z forum odchodząc od kompa. Zakłądając hipotetycznie, że byłby tym moderatorem, a znowu zostawiłby kompa samopas, to o ile większe szkody mógłby brat (lub kolega) poczynić chcąc się po prostu za coś zemścić.

... a cierpieć będą forumowicze.

Jak mam w domu brata, kolegę, psa, kota, teściową, czy cokolwiek, co ma dostęp do klawiatury i może przez to poczynić szkody - wylogowuję się z forum, albo blokuję konto [Windows]+[L]. Tudzież (w przypadku zwierzaków) na czas swojej chwilowej nieobecności przy kompie kładę klawę na wysokiej półce skoro mam np. rozpoczętego posta, a muszę przerwać jego pisanie.

Moderator, czy też przyszły potencjalny moderator powinien to wiedzieć.

Pozdrawiam

Opublikowano

@Nukey.

Ach... rzeczywiście - mój błąd. To było w komenatrzach - zresztą aż dwóch (ja zacytowałem jeden). Ale widzę, że już je szybko usunąłeś. Nic to - na pewno jest jakiś log tegoż forum i ktoś to sobie sprawdzi, jak zechce.

Neoxyh jasno Ci napisał (24 lip 2014, 19:04), że:

Handel jest dozwolony tylko i jedynie w dziale giełda, poza nią nadal takie wybryki są karane.

Przykro mi to mówić, bo mam w Twoim wieku bratanicę, która ma solidny kręgosłup moralny. Jednak Ty nad swoim musisz popracować.

Nie lubię osób zakłamanych. Chcesz być moderatorem, a spamujesz - żenujące.

@True990

Nie hejtuję chłopaka - nie znam go i nie mam powodu tego robić. Jednak na podstawie tego, co przeczytałem plus to, co sam od niego otrzymałem, podważam jego przydatność na moderatora.

Parę postów wyżej wpadkę z brzydkim językiem tłumaczy bratem. Nawet jeżeli tak było (choć wg mnie to kiepska młodzieżowa ściema), jest niedpowiedzialnym postępowaniem fakt, że nie wylogował się z forum odchodząc od kompa. Zakłądając hipotetycznie, że byłby tym moderatorem, a znowu zostawiłby kompa samopas, to o ile większe szkody mógłby brat (lub kolega) poczynić chcąc się po prostu za coś zemścić.

... a cierpieć będą forumowicze.

Jak mam w domu brata, kolegę, psa, kota, teściową, czy cokolwiek, co ma dostęp do klawiatury i może przez to poczynić szkody - wylogowuję się z forum, albo blokuję konto [Windows]+[L]. Tudzież (w przypadku zwierzaków) na czas swojej chwilowej nieobecności przy kompie kładę klawę na wysokiej półce skoro mam np. rozpoczętego posta, a muszę przerwać jego pisanie.

Moderator, czy też przyszły potencjalny moderator powinien to wiedzieć.

Pozdrawiam

Nigdzie nie napisalem JASNO ze sprzedam, jezeli cie to urazilo to to usunąlem i sie przyznaje do tego, nie wiem w czym widzisz problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...