Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedaż coinsów na allegro.

Krias

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , chciałbym się zapytac czy sprzedaż coinsów na allegro jest legalna? Mam 2 miliony na fifie world i chciałbym je sprzedać. Chcę się zapytać czy nie będę miał z tego żadnych kłopotów jeśli je sprzedam na allegro . Z góry dziękuje za pomoc.

Opublikowano

Prawnych problemów mieć nie będziesz, gdy dodasz w aukcji notkę:

Monety są własnością EA, ja sprzedaje jedynie czas poświęcony na jej zdobycie.

EA może Cię zbanować, za sprzedaż, ale robią to naprawde rzadko, gdyż możesz się z tego łatwo wytłumaczyć.

OIE6isU.png

Opublikowano

Witam , chciałbym się zapytac czy sprzedaż coinsów na allegro jest legalna? Mam 2 miliony na fifie world i chciałbym je sprzedać. Chcę się zapytać czy nie będę miał z tego żadnych kłopotów jeśli je sprzedam na allegro . Z góry dziękuje za pomoc.

Ea zakazuje sprzedaży oraz kupna coinsów w swoim regulaminie, ale spokojnie szanse są małe, abyś dostał bana, albo miał z tego powodu jakieś problemy prawne. No chyba, że będziesz liczył sprzedane coinsy w miliardach/bilionach. Wtedy może EA się nie spodobać, że aż tak duży masz obrót.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

"Monety są własnością EA, ja sprzedaje jedynie czas poświęcony na jej zdobycie" - To jest cytat przez który nic Ci nie mogą zrobić.

uchiha_obito___signature_by_kazubu-d7f9f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...