Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Galaxy s4 czy note 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Up. Zgadzam sie nie pomyslalem o tym. Nexus to solidny tel a akolwiek chyba caly szklany (tak?) I nie ma zadnwj nakladki co dla niwktorych jest plusem a dla niektorych minusem

2utq9g5.png b6u4qg.png
Gość malutki688
Opublikowano

miales Note-a w rece? to naprawde spory telefon, dla niektorych osob moze byc zbyt duzy.

ja mam notea jedynke i jestem naprawde zadowolony, nie mialem problemow z przywyczajeniem sie do jego rozmiarow

Opublikowano

Note II to dosyć przestarzały telefon a w jego cenie można znaleźć o dużo lepsze smartfony, poza tym ekran na dzisiejsze standardy high-endów jest po prostu słaby. Co do S4 to sam się na początku zastanawiałem nad jego kupnem ale stwierdziłem że nie, że można kupić coś lepszego w tej cenie. AMOLED ma tyle samo plusów co minusów a bebechy s4 są średniawe. Tak jak koledzy wyżej polecam w tej cenie Nexusa 5 ewentualnie G2 który sprawia mnóstwo frajdy bo jest strasznie edytowalny i ma genialną baterie :) 

lownfast

Opublikowano

Ja bym brał G2 mimo tej plastikowej obudowy, ma takie same podzespoły jak N5 i świetny, naprawdę świetny wyświetlacz tak jak pisze kolega wyżej. Poza tym tak jak pisałem nakładka LG mi się strasznie podoba bo jest edytowalna pod każdym względem itd, no i bateria która miażdży konkurencje. 

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...